Galko stigao u sam centar Zagreba

01/02/2013
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Vodeća tvornica u proizvodnji kožne galanterije u Hrvatskoj, modna kuća Galko, predstavila je novo prodajno mjesto u samom centru Zagreba, u Bogovićevoj 4. Prilikom pozdravljanja prisutnih gostiju, Božidar Ledinko, direktor Galka, s ponosom je izjavio da Galko ove godine slavi 20 godina postojanja te da je ovo otvaranje samo jedno u nizu događaja kojima će se ove godine obilježavati velika godišnjica.

 

Uz nit vodilju „Moda kao vječni izazov“ od malog obrta nastala je Hrvatska modna kuća Galko kao vodeći proizvođač kožnih torbi, obuće i modnih dodataka. Godišnje na tržište plasira tri kolekcije: proljeće-ljeto, jesen-zimu te kolekciju namijenjenu poslovnom svijetu. Tim stručnjaka svakodnevno radi na usavršavanju svojih znanja i vještina kako bi i dalje dizajnom i kvalitetom proizvoda nadmašili očekivanja kupaca. Kolekcije se obogaćuju najnovijim trendovima te se istovremeno kreiraju proizvodi koji će naglasiti osobnost kupca.

Već četvrtu godinu zaredom Galko uspješno surađuje s poznatim modnim dizajerom Ivanom Aldukom. Produkt te suradnje izvrsno su dizajnirane te kvalitetno izrađene kolekcije torbi Alduk by Galko, koje se također nalaze u ponudi novog Galkovog dućana. Galko u proizvodnji koristi najfinije vrste prirodnih koža vrhunske kvalitete, obrađene posebnim metodama koje proizvodima daju dozu jedinstvenosti i originalnosti. Za izvrstan krajnji rezultat proizvodnje ključan je spoj rada vrijednih ljudi i najnovijih tehnologija. Zbog toga se Galko proizvodi odlikuju finoćom ručne obrade, a zadnji dodir završne kontrole garantira kvalitetu proizvoda.

Dokaz Galkove kvalitete su i brojne prestižne nagrade poput Zlatne kune, Nagrade za najuspješnijeg srednjeg poduzetnika, Red hrvatskog pletera i druge. Uz dizajn i proizvodnju, svoj uspjeh, tvrtka duguje i stručnom vodstvu i članovima prodajnog tima. Modna kuća koja je na hrvatskoj sceni opstala punih 20 godina vrlo je ponosna na sve do sada postignute uspjehe te na kompletan tim koju sudjeluje u svakom procesu. Iz tog razloga, ova godina je u Galku rezervirana za različita iznenađenja te male i velike proslave ove velike godišnjice. (PS)

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox