Grey Zagreb: Triput hura za humor i kreativu

01/06/2011

Kreativni tim agencije Grey Zagreb niže uspjeh za uspjehom. Uz brončanu nagradu Epica osvojenu 2009. u kategoriji televizijskog spota za komunikacijske usluge za popularnu TV reklamu klijenta Tomato "Ante i Darinka" kao i zlatni Effie i Grand Prix Effie 2010. također za kampanju "Ante i Darinka", i s IdejeX su ponijeli velik broj vrijednih priznanja.

 

Nagrade X u skupini Best on market u kategoriji telekomunikacija osvojili su za Vipnetovu kampanju Romeo i Julija, u kategoriji Društvene akcije za najbolji print oglas Mesnica Centra za nove inicijative agencije te posebnu nagradu za print oglas powered by Styria (Večernji list) za najbolji print oglas Mesnica. Agencijski tim koji je sudjelovao u osmišljavanju i realizacijii nagrađene kampanje Romeo i Julija čine: Veljko Žvan, Joško Jureškin, Nina Petrović i Dubravko Opašić dok su za nagrađeni oglas Mesnica zaslužni Nenad Gavrilović, Veljko Žvan i Dina Borošić.

U kategoriji telekomunikacija Grey je uvjerljivo dominirao te je ista bila preplavljena originalnim pobjedničkim idejama agencije Grey Zagreb za brendove klijenta Vipnet - Vip i Tomato. Ništa lošije nisu prošli niti s drugim radovima klijenata Labud, Allianz te se čak 90 posto svih radova koje su prijavili našlo u finalu. Ukupan rezultat  je četvrto mjesto u ukupnom poretku među agencijama - titula četvrte kreativne agencije u Hrvatskoj.

Promišljen komunikacijski pristup

U posljednje tri godine agencija Grey Zagreb nametnula se na tržištu svojim duhovitim i promišljenim komunikacijskim pristupom. Kampanje kao što su "Ante i Darinka" za brand Tomato s Emirom Hadžihafizbegovićem u glavnoj ulozi,  business kampanja za Vip s Krešimirom Mikićem, kampanje za Splitsku banku i ostale, polučile su veliki uspjeh među publikom što najbolje dokazuje i uspjeh na društvenim mrežama gdje je primjerice kampanju "Ante i Darinka“ pratilo gotovo 150.000 Facebook fanova. Upravo su te kampanje dokazale da se agencijska kreativnost i tržišni uspjeh tvrtki ili brandova kao rezultat kvalitetnih marketinških kampanja mogu uskladiti i djelovati sinergično.

Budući da su nagrade na festivalu IdejaX osvojene za kampanju mobilnog operatera Vipnet i kampanju Centra za nove inicijative, posebne zasluge pripisujemo upravo njima koji prepoznaju potencijal našeg  kreativnog tima i ideja. Zahvalni smo i svim ostalim našim klijentima koji nam svakim svojim projektom ukazuju povjerenje. Rezultati našeg rada vidljivi su svakodnevno, a nagrade kao što je Nagrada X dodatna su potvrda da naša rješenja odgovaraju i najvišim kriterijima struke - istaknula je Iva Hlavka, direktorica agencije Grey Zagreb. (PS/MJ)

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox