Inicijativa "Na brod zbog djece" nagrađena u Argentini

18/10/2010

Inicijativa „Na brod zbog djece“, nastala kao rezultat partnerstva MSC Krstarenja i UNICEF-a, prepoznata je i na velikom događaju „RSC Awards 2010“ (Responsabilidad Social Comunicativa) održanom u Argentini.

 

Projekt se našao u užem izboru od njih 50, dok ih je sveukupno pristiglo 496, među kojima se ističu i svjetski poznata poduzeća kao što je Coca Cola, Kimberly & Clark, McDonald's, Phillips, L'Oreal, Toyota te brojna druga. Glasovanjem je odlučeno o 5 pobjedničkih projekata u kategoriji „Poduzeća“, gdje je uz General Motors i Ford, slavio i spomenuti MSC-ov projekt.
RSC nagrada dodjeljuje se već sedam godina, a glavni cilj joj je podići svjesnost i solidarnost u društvu nagrađujući poduzeća, nevladine organizacije te medije koji su ostvarili izvanredan doprinos na ovim područjima, uz poticanje  komunikacije projekata od velike socijalne važnosti.

MSC-ov projekt „Na brod zbog djece“ sastavni je dio UNICEF-ovog programa „Obrazovanje za sve“ kojim se nastoji pomoći djeci i adolescentima iz siromašnih naselja Rio de Janeira i Sao Paola da dobiju potrebno obrazovanje. Svi putnici na brodovima MSC flote mogu postati dio ove hvalevrijedne inicijative uz donaciju od svega 1 EUR tijekom krstarenja. Više informacija o projektu potražite na web stranici www.msc-unicef.org. (PS/MJ)

 

Foto: www.msckrstarenja.com

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox