Ivo Josipović izabran za komunikatora godine

25/11/2011

Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću u kategoriji za komunikatora godine pripao je predsjedniku Republike Hrvatske  Ivi Josipoviću, dok je Grand PRix za razvoj struke odnosa s javnošću otišao u ruke doc.dr.sc. Boži Skoki s Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Stručni žiri je bio složan oko toga da je upravo predsjednik Josipović svojim stilom i načinom komuniciranja unio nove vrijednosti u hrvatski javni i politički život, potičući dijalog, pomirbu, nadilaženje stranačkih i ideoloških razlika te promovirajući uporabu novih komunikacijskih tehnologija.

Od svoga inauguracijskog govora pa sve do zadnjih nastupa na Facebooku, kada je komentirao svoj odlazak na rutinsku operaciju, predsjednik Ivo Josipović je pokazao dobar osjećaj za vrijeme, sadržaj i način odašiljanja svojih poruka, pokazujući kako se može postati dobar i učinkovit komunikator i zaslužiti poštovanje, bez obzira slagali se ili ne s njegovim političkim tezama.

Uvijek je zadovoljstvo vidjeti rezultate svoga rada ali je neizmjerna je čast kad kolege i struka prepoznaju vaša zalaganja. Iako su odnosi s javnošću mlada struka, ona se u Hrvatskoj iznimno brzo razvija i profesionalizira.  naglasio je na dodjeli nagrade  Božo Skoko. (PS/JK) 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox