Kako pretvoriti Facebook Timeline u digitalni životopis?

03/01/2012

Facebook je nedavno uveo novu profilnu stranicu Timeline koja uz jako malo truda može postati vaš digitalni životopis, piše profitiraj.hr. Timeline vam može pomoći u traženju posla jer je danas postalo gotovo uobičajeno da poslodavci provjeravaju kandidate na društvenim mrežama.

Sigurnost

Kad prijeđete na Timeline odvojite vremena za sigurnosne i postavke privatnosti kako bi razdvojili sadržaje koje ćete učiniti dostupnima svima, od onih koje ćete sakriti.

Ciljana publika

Timeline će funkcionirati kao vaš digitalni životopis ako ga dobro prilagodite ciljanoj publici.  Organizirajte poslovne kontakte, a sadržaje na Timelineu prilagodite onima koji će od njih imati najviše koristi.

Slika

Naslovna fotografija je velika novost Facebook Timelinea. Iskoristite tu činjenicu i odaberite fotografiju koja će biti zanimljiva svakome tko posjeti vaš profil.

Prioriteti

Ako se iznimno aktivni na Facebooku, Timeline vjerojatno neće biti dovoljan za sve što želite objaviti. Facebook automatski predviđa sadržaj koji je dovoljno zanimljiv za objavu, no i vi možete postaviti svoje prioritete. (jk)

 

 

 

Izvor: www.profitiraj.hr

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox