Kapital Network počinje s emitiranjem

01/04/2011

Kapital Network (KN), prvi nacionalni specijalizirani poslovni TV kanal koji donosi informacije iz svijeta gospodarstva, večeras u 20 sati počinje s emitiranjem.

Iz Kapital Networka danas je priopćeno kako se ta televizija obraća poslovnim ljudima i onima koje gospodarstvo zanima. Donosi informacije iz svijeta gospodarstva i prenosi ih na razumljiv način bez političke ili senzacionalističke obojenosti. Obrađuje teme iz poslovnog okruženja i slobodnog vremena ciljne skupine a to su gospodarstvenici i osobe koje zanima poslovni svijet, gledatelji koje ne zanima "senzacionalizam, trač i isprazan svijet celebritya, gledatelji koji žele pouzdanu, pravovremenu, relevantnu informaciju prezentiranu profesionalno, pregledno i razumljivo", ističe u priopćenju vlasnik Kapital Networka Dragan Ćuća.

Programska osnova KN-a obiluje novitetima a trend uvođenja novih sadržaja biti će stalan. Puninu programske sheme gledatelji mogu očekivati od jeseni, navode u KN-u. Uz formate vlastite produkcije (vijesti svaki puni sat, intervjui, okrugli stolovi, Novi pravac, KN Reporti itd.) te obilje regionalnih i stranih magazina, na programu KN-a kreću i novi dokumentarni serijali iz znanosti i tehnologije, ekologije, zdravlja, povijesti te tjedni filmski program. Vlasnik Kapital Networka podsjeća kako im je odlukom Vijeća za elektroničke medije od 17. prosinca 2010. dodijeljena dozvola za 15-godišnje emitiranje.

Kapital Network je prva poslovna televizija u Hrvatskoj i regiji koja emitira od svibnja 2006. Dosada je za gotovo pola milijuna kućanstava bio dostupan kroz platforme Max TV-a, B Net-a, Optime TV i DIGI TV-a ali i vlastitom satelitskom frekvencijom. Prije godinu dana postaje jedini koncesionar specijaliziranog programa unutar Multipleksa B emitirajući svoj program u DVB-T sustavu na nacionalnoj razini. Program KN-a se uživo može pratiti i na www.kapital.tv još od 2008. godine. (Hina/mš)

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox