Kladite se na Oscare u kladionicama Stanleybet

23/02/2011

“Pred-oscarovska” groznica ovih dana doseže svoj vrhunac! Kodak Theatre u Los Angelesu spreman je za dodjelu najiščekivanijih nagrada – filmskih Oscara. Crvenim tepihom prošetat će najveće zvijezde današnjice, a atmosefra će dosegnuti vrhunac pri otvaranju sudbonosnih omotnica s pobjednicima. Ove godine ne morate biti samo promatrači i tihi navijači – kladite se na dobitnike Oscara u kladionicama Stanleybet i doživite ovaj spektakl u svojoj punini.

 

Stanleybet je za vas pripremio mnoštvo kategorija, tako da su mogućnosti kombiniranja bezbrojne, a time i opcije za pozamašni dobitak. Čak je 10 kandidata za najbolji film, a koeficijenti uz njih se kreću od 1.45 za film Društvena mreža preko Kraljevog govora s koeficijentom 2.50 do najlošije rangiranih Priče o igračkama, 127 sati te The Kids are Allright koji dijele koeficijent 67.0.

 

Favorit za najboljeg glumca je Colin Firth s niskim koeficijentom od 1.05, daleko iza njega su James Franco s koeficijentom 13.0, Jessie Eisenberg s koeficijentom 15.0, Jeff Bridges pored čijeg imena stoji 21.0, te Javier Bardem s visokim koeficijentom 34.0. No, gotovo redovito Oscar obiluje iznenađenjima, pa je vrlo lako moguće da će tako biti i u ovoj, naizgled, sigurnoj kategoriji.

 

U kategoriji najbolje glumice, situacija je dosta slična jer je najveća favoritkinja Natalie Portman daleko ispred svojih konkurentica. Tako je koeficijent na nju 1.10, a jedina koja joj može donekle konkurirati je Annette Bening s koeficijentom 6.0. Jennifer Lawrence dodijeljen je koeficijent 21.0, Nicole Kidman 34.0, a Michelle Williams 51.0.

 

Film Društvena mreža mogao bi redatelju Davidu Fincheru donijeti Oscara – on je najveći favorit s koeficijentom 1.07. Film Kraljev govor ima najviše nominacija na ovogodišnjim Oscarima, a možda se i njegov redatelj Tom Hooper s dodjele vrati zadovoljan -  koeficijent na njegovu pobjedu je 8.0. Darren Aronofsky je za film Crni labud zaradio nominaciju za najboljeg redatelja i koeficijent 21.0, a uz ime redatelja filma The FighterDavida O’Russella  stoji koeficijent 29.0, jednako kao i kod braće Coen za film True Grit.

Uz ove “najrazvikanije” kategorije, Stanleybet vam daje mogućnost klađenja i na:

 

 

 

-          najbolju sporednu glumicu

 

-          najbolji animirani film

 

-          najbolji strani film

 

-          najbolju kostimografiju

 

-          najbolji adaptirani scenarij

 

-          najbolji originalni scenarij

 

-          najbolja originalna glazba

 

-          najbolja montaža

 

-          najbolja umjetnička produkcija

 

-          najbolji dokumentarni film

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku na hrvatskim prostorima – preselite Hollywood u vaš dnevni boravak i pretvorite Oscare u najzabavniji događaj godine. Sve to uz Stanleybet. (PS/mš)

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox