Kupac.hr - specijaliziran portal i vodič za kupnju

03/11/2011

Kupac.hr je prvi hrvatski specijalizirani portal i vodič za kupnju koji na jednom mjestu donosi sadržaj u potpunosti orijentiran potrebama kupaca. Rubrike su organizirane da čitateljima olakšaju snalaženje u moru informacija koje se svakodnevno pojavljuju na tržištu.

Akcije i popusti je rubrika u kojoj svakodnevno objavljujemo letke i kataloge podijeljene u 13 kategorija gdje smo samo u prošlom mjesecu objavili više od 1.000 akcijskih letaka i kataloga. Kupci mogu u nekoliko jednostavnih klikova prelistati kataloge u digitalnom formatu i dobiti sve potrebne informacije o aktualnim akcijama i popustima.

U rubrici Kuponi poduzetnici mogu besplatno objavljivati akcijske ponude svojih proizvoda ili usluga. Kupac.hr je prvi na tržištu osmislio inovativne kupone koje korisnici mogu dijeliti e-mailom, na društvenim mrežama, kopirati QR kod na svoj smartphone ili isprintati kupon jednim klikom, čime ostvaruju posebne pogodnosti u prodajnom mjestu.

Cilj nam je da kupcima donesemo što više informacija koje će im olakšati odluku prije svake kupnje pa u Vijestima svakodnevno objavljujemo zanimljivosti, novitete na tržištu, pratimo sve što se događa u Hrvatskoj i inozemstvu, a za naše čitatelje tražimo odgovore na pitanja koja ih zanimaju, kažu s portala Kupac.hr.  (PS/JK)

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox