Metro nudi više od 650 vrsta vina

30/10/2012

Shopping centar Metro i ove godine pripremio je vinski katalog s više od 650 različitih vina i pjenušaca.

Metro vinska karta sadrži brojna hrvatska vina namijenjena raznim prigodama i svim ukusima te vina iz različitih dijelova svijeta za sve one koji su željni istraživanja novih okusa i upoznavanja stranih vina.

Ponuda hrvatskih vina sastoji se od gotovo svih podregija kontinentalne i primorske vinogradarske regije. Predstavljen je širok asortiman stolnih, kvalitetnih te vrhunskih bijelih i crnih vina iz podunavske, slavonske, plešivičke te zagorsko-međimurske podregije. Također, ljubitelji istarskih, primorskih i dalmatinskih vina - od glasovite malvazije pa sve do plavca, mogu pronaći svoju omiljenu etiketu. U ponudi su i vina iz različitih dijelova svijeta, od europskih pa sve do južnoameričkih i australskih.

Posebna Metro akcija koja traje od 25.10. do 21.11.2012., nudit će raznovrsna vina po vrlo povoljnim cijenama, a u tom razdoblju - za veću kupovinu, od 6 i više različitih vina, cijene su niže za još dodatnih 10%! Vinski katalog bit će popraćen i brojnim degustacijama, o kojima će kupci biti redovito obavještavani putem internetske stranice www.metro-cc.hr. (PS/HT)

Cijeli katalog možete pogledati OVDJE

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox