Nova TV najgledanija u travnju i najveći televizijski brend

04/05/2011

Tvrtka Ipsos Media CT provela je istraživanje vezano uz gledanost i popularnost televizijskih postaja u Hrvatskoj i rezultati za travanj pokazuju da je Nova TV najgledanija televizija u Hrvatskoj.

 

U travnju je bila najgledanija televizija na općoj populaciji s prosječnim udjelom u gledanosti od 22,8 posto na cijelom danu i 29,3 posto u udarnom terminu kada je naviše gledatelja pred TV ekranom.  

Od središnjih informativnih emisija najgledaniji je Dnevnik Nove TV, s 578.000  gledatelja, odnosno gledanošću od 13,9 posto na općoj populaciji, a slijede ga Dnevnik HTV-a pa RTL Danas.
Ono što je ovoj informativnoj emisiji donijelo najveću prevagu jest izvještavanje o presudi generalima, ekskluzivni intervjui s Joseom Manuelom Barrosom i ministrom Fuchsom, Crobarometar i istraživanja javnog mnijenja te inventivne forme poput Teme dana, Flash vijesti i Bolje Hrvatske.

Uz rezultate gledanosti Nova TV je prema istraživanju agencije Ipsos Media CT i vodeći brend u Hrvatskoj. Slijedi ju RTL, potom HTV 1 i HTV2. (PS/MJ)

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox