Novi dizajn, poznata adresa – lansiranje novouređene OBI Internetske stranice

01/04/2011

Početkom travnja OBI Internetska stranica www.obi.com.hr dobila je novi izgled, te je u potpunosti obnovljena.   Na poznatoj adresi  www.obi.com.hr kupce očekuje svježi novi dizajn, preglednija struktura, te sadržaji snažno umjereni na pružanje usluga.

Kupci i znatiželjnici će nakon ponovnog lansiranja moći u svako doba brzo dobiti opsežne odgovore na sva pitanja vezana uz uređenje doma, potražiti inspiraciju u specijalnim tematskim sadržajima te se informirati o aktualnim vrhunskim ponudama iz reklama. „Našim kupcima želimo pružati sve informacije koje trebaju ujedno i putem Interneta““ kaže Michael Vinzing, OBI-jev regionalni direktor. Putem novooblikovanog Internetskog nastupa OBI potkrepljuje svoju vodeću poziciju na tržištu i na Internetu. Na stranicama www.obi.com.hr nalazi se i opsežan leksikom za Solomahere, informacije o svim OBI uslugama poput na primjer rezanja drveta ili miješanja boja i naravno detaljni opisi iz područja gradnje, stanovanja, tehnike i vrta. Naglasak nove OBI Internet stranica je na:

  • Pregršt zanimljivih ponuda iz našeg bogatog asortimana proizvoda,
  • Još više informacija
  • Puno solomaherskih savjeta i ideja u području: Svijet ideja
  • Naše usluge na još pregledniji način
  • Sveobuhvatno područje informacija za korisnike OBI Bonus Card kartice

Provjereni OBI Info kutak i dalje je prisutan kao ekskluzivan svijet prednosti za sve vlasnike OBI Bonus Card kartice. Na ovom mjestu i dalje je moguće vidjeti stanje na OBI Bonus Card kartici uključujući bonus, obrađivati osobne podatke ili koristiti specijalne usluge. Posjetite našu internet stranicu www.obi.com.hr. Tu ćete naći puno ideja i savjeta za uređenje Vašeg vrta i doma.(PS/mš)

 

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox