Održano najveće okupljanje diplomanata RIT/ACMT-A

30/01/2012

Ovaj se vikend u Dubrovniku, pod nazivom "ACMT Reunion", održalo najveće do sada okupljanje diplomanata Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju. Okupilo se više od 300 alumnija, iz Hrvatske i iz cijelog svijeta, iz zemalja poput Velike Britanije, Španjolske, Crne Gore i Njemačke. Povod okupljanja bio je obilježavanje petnaest godina djelovanja Alumni udruženja RIT/ACMT-a i proslava deset godina postojanja glazbenog sastava "Tambo", čiji su članovi mahom diplomanti RIT/ACMT-a.

Alumnije su ugostili i pozdravnim govorom zaželjeti im dobrodošlicu g. Donald Hudspeth, predsjednik i dekan Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju i gđica. Maja Škrinjar, predsjednica Alumni udruženja RIT/ACMT-a.

Njegovanje prijateljstva i održavanje povezanosti po završetku studija iznimno je važno. Svi smo svjesni važnosti razvijanja poslovne mreže kontakata. Mnogi naši članovi zaposleni su u priznatim tvrtkama i organizacijama. Neki od njih na važnim su pozicijama i u svakom trenutku spremni su pomoći jedni drugima. Svi smo dio jedne velike zajednice koja se ne ograničava na 1 500 članova našeg udruženja nego uključuje i više od sto tisuća diplomanata matične institucije RIT/ACMT-a, Rochester instituta za tehnologiju, rekla je Škrinjar. (PS/JK) 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox