Održano otvorenje Datalab Pantheon Akademije

29/01/2013
Foto: www.datalab.hr

U zagrebačkom hotelu „Four Points by Sheraton“, prošli je tjedan održano otvorenje Datalab Pantheon Akademije s temom „Fiskalizacija kroz Pantheon“, namijenjeno korisnicima programskog rješenja Datalab Pantheon.  Uz predavače, eksperte Datalaba, kao gost predavač nastupio je i g. Zrinko Trcović, savjetnik eminentne konzultantske kuće RRiF.

"Kako u regiji imamo oko 30.000 korisnika, od čega u Hrvatskoj barem petinu, pokretanje Datalab Akademije bilo je važno za sve hrvatske korisnike Pantheona", izjavio je Tihomir Stričević, izvršni direktor Datalaba za Hrvatsku te nastavio: "Datalab Akademija predstavlja standardizirani skup edukacija za korisnike Pantheona. Uz priručnike, video upute te važnu specijaliziranu podršku certificiranih Datalab implementacijskih partnera, Datalab Akademija je dobrodošao dodatni način za stjecanje znanja Pantheon korisnika.

Iako su i prijašnjih godina u Hrvatskoj bili održavani ovakvi seminari, današnji skup nazvali smo „otvorenjem“ budući da ćemo od sada edukaciju provoditi redovito i strukturirano na način kako Datalab Akademija već funkcionira i u susjednim državama regije. Na mjesečnoj bazi organizirat ćemo tematske seminare za manje grupe u informatičkim učionicama našeg najvećeg  edu- partnera Algebre, no svakako ćemo, prilikom značajnih unaprjeđenja softvera, odnosno većih zakonskih izmjena, održavat i velike skupove, poput ovog održanog danas", zaključio je Stričević. (PS)

Datalab PANTHEON™ je visoko integrirani  poslovno- informacijski sustav (ERP), koji udružuje alate  i funkcionalnosti za praktično sva područja poslovanja - od financija, nabave i prodaje, do složene proizvodnje i business-intelligence-a. Sustav je nagrađen prestižnom Medaljom za izvrsnost na svjetskom informatičkom sajmu CeBIT 2008. godine. Koristi ga 30.000 korisnika, lokaliziran je u 9 država, te predstavlja jedan od najvažnijih poslovnih softvera u regiji.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox