Osvojite stipendiju za edukaciju 'Biti Coach'

20/12/2012
Foto: Shutterstock

Ovo je druga godina kako Poslovni savjetnik u suradnji s edukacijom 'Biti coach' najmotiviranijim budućim coachevima dodjeljuje po tri vrijedne stipendije. Višemjesečni program počinje s novom grupom polaznika 8. veljače 2013., stoga pročitajte upute i požurite s prijavama! Za početak, predstavljamo dobitnicu glavne prošlogodišnje stipendije, profesoricu – mentoricu Svjetlanu Prkić iz Pule.

 

Kad nam je Svjetlana poslala svoje motivacijsko pismo za stipendiju, pisala nam je da uvijek bira najsuvremenije edukacije, ambicizno pristupa svemu pa i osobnom razvoju sebe i drugih,  da u svojoj Puli i Istri planira seriju radionica o pozitivnim navikama, slušanju, boljoj komunikaciji.

Svojim je pismom Svjetlana osvojila glavnu stipendiju za edukaciju 'Biti coach', koju je uspješno završila certifikacijom u srpnju 2012. Danas, šest mjeseci nakon završetka edukacije, pitali smo je nekoliko starih, i nekoliko novih pitanja;  što ju je motiviralo da se uključi u ovu edukaciju? Koje spoznaje s edukacije bi prenijela budućim polaznicima?

Kao profesor-mentor, Svjetlana kaže da je odavno uočila važnost poticanja ljudi na korištenje vlastitih potencijala, što je uvijek donosilo dobre rezultate. Stoga joj je edukacija 'Biti coach' predstavljala nastavak procesa razvoja, donijela nove spoznaje i otkriće novih područja primjene razvojnih metoda. Osim što je učila kako pristupiti drugima, na edukaciji je otkrila i kako osluškivati sebe, te da odgovore traži i pronalazi u sebi samoj.

Kao najzanimljivije, pitali smo Svjetlanu kako su izgledali njeni prvi susreti s coaching klijentima, koje je imala još tokom same edukacije. "Bila sam jako uzbuđena zbog odgovornosti koje sam imala prema klijentima i prema profesiji coacha. Otvoren pristup i povjerenje u proces coachinga su bile moje polazne točke u ovoj praksi. Ako nisam bila sigurna nakon održanog susreta kako je djelovao coaching, tražila bih feedback. Odnedavno radim zajedno s kolegicama koje su također certificiranii coachevi u udruzi Centar Abeona u Puli i veselim se nastavku edukacije na Akademiji Hrvatske udruge za coaching".

Tri vrijedne stipendije

Edukaciju 'Biti coach' razvili su i vode i Dragan Knežević i Renata Takač Pejnović, certificirani coachevi i treneri s višegodišnjim iskustvom i međunarodnom praksom. U  suradnji s tvtkom Cognita , 'Biti coach' osigurava:

• Stručno znanje s područja coachinga, kroz radionice i literaturu

• Iskustvo coachinga (coaching praksa) s pozicije i coacha i klijenta

• Diplomu edukacije, testiranje teorijskog i praktičnog znanja i coaching certifikat.

Iz tjedna u tjedan detaljnije ćemo vas informirati o edukaciji, a dodatne informacije možete pročitati i na webu edukacije.  

 

Edukacija 'Biti coach' i Poslovni savjetnik pozivaju najmotiviranije buduće coacheve da osvoje vrijedne stipendije za edukaciju. Opišite nam razloge zbog kojih želite postati coach, svoje dosadašnje iskustvo u osobnom razvoju i radu s drugima, te kako zamišljate svoju coaching budućnost. Sve to naslovite s:  Želim 'Biti coach' i pošaljite na mail renata.takac@cognita.hr. Najmotiviranije kandidate nagradit ćemo s tri vrijedne stipendije u iznosu od:

  1. 8.650 kn,
  2. 5.190 kn, 
  3. 3.460 kn

Motivacijska pisma šaljite što ranije, no najkasnije do 11.1.2013. Rezultati odabira bit će objavljeni 15.1.2013. Stipendije su prvenstveno namijenjene pretplatnicima Poslovnog savjetnika, a ako to još niste, možete brzo postati i time ostvariti dvostruki dobitak.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox