Ovaj put za sportske fanove: Nova društvena mreža u Hrvata - eFans

12/04/2011

Svi sportski fanovi od idućeg će mjeseca moći uživati u novoj revolucionarnoj društvenoj mreži za sportske zaljubljenike eFans koja postaje dostupna u Hrvatskoj i Italiji, saznaje Poslovni dnevnik.

 

Riječ je o jedinoj interaktivnoj internetskoj stranici koja uključuje sve profesionalne timove i sportaše na svijetu, ali i male amaterske klubove i amaterske sportaše. Cilj stranice je spojiti sve ekipe i sportaše svijeta s njihovim fanovima, ali i međusobno kako bi se stvorila sportska mreža, odnosno jedna online zajednica.

eFans postoji već tri godine unutar koje je postigao veliki uspjeh uz minimalna ulaganja. Njegov je osnivač i direktor Stephen Maric, u ovo vrijeme krize osmislio inovativan način kako opstati, u čemu su mu pomogli mnogi sportski brendovi koji su se obvezali na sponzorstva oglasnih kampanja, piše Poslovni dnevnik.

Posjetitelji stranice mogu gledati fotografije, čitati svježe vijesti i pratiti sportske rezultate, kao i gledati video, čitati blog ili jednostavno pisati po zidu. Prosječno je izračunato da oni koji podjete ovu stranicu na njoj ostaju 14 minuta. Ukoliko ste sportski fan, utoliko se strpite mjesec dana jer ćete od tada imati mogućnost uživanja u ovoj internetskoj stranici. (SJ)

 

Izvor: Poslovni dnevnik, izdanje 12.4.2011.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox