Počela ljetna sniženja, vrhunac sredinom srpnja

28/06/2011

Ono što je vjerojatno većina žena s nestrpljenjem očekivala, konačno je počelo. Riječ je naravno o ljetnim sniženjima, koja dosežu i 70 posto. Ovo je idealna prilika da ono što vam treba kupite po nižim cijenama, ali pazite, kupujte ono što vam treba i što ste ionako planirali kupiti. Nemojte se „zaigrati“.

 

Srpanj je glavni mjesec sniženja, jer početkom kolovoza već dolaze jesenske kolekcije, a i uglavnom je sva ljetna roba rasprodana (bar oni dobri komadi i veličine). Iako će biti sniženja do 70 posto, većina će iznositi 50 posto, što predstavlja itekako dobru uštedu, naročito uzevši u obzir da ionako većina robe u našim dućanima ne vrijedi ni pola od toga.

Centar Cvjetni u središtu Zagreba snizio je cijeli asortiman i do 70 posto, za razliku od dosadašnjih maksimalnih 50 posto. Avenue Mall centri u Zagrebu i Osijeku od ovog su ponedjeljka također neke artikle snizili do 70 posto, dok u City Centru One Zagreb i Split svi dućani imaju sniženja uglavnom oko 50- 60 posto, a zadnji val sniženja do 70 posto, kako piše tportal.hr, trebao bi krenuti 11. srpnja.  

Arena Centar u Zagrebu uglavnom ima sniženja oko 50 posto, tako da će se i tu nešto naći, a ljetna sniženja su preplavila i riječki Tower centar. (MJ/tportal.hr)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox