Popusti, on-line trgovina i nagradni natječaji na jednom mjestu

28/06/2011

DajPopust.com novi je internetski portal namijenjen popustima, on-line trgovini i nagradnim igrama u Hrvatskoj i regiji. Zbog ekspanzije grupne kupovine uvrštene su i sve ponude na jednom mjestu s time da su podijeljene u kategorije za što jednostavnije pregledavanje. Ponuda grupne kupovine sada je još u testnoj fazi.

 

Portal sadrži i kategoriju Web izlog, svojevrsni imenik gdje će tvrtkama biti omogućen upis i na taj način približavanje širem krugu on-line korisnika, zatim različite vijesti i savjete. Svrha portala je informiranje korisnika o svim prednostima i novostima vezanima za popuste, nagradnim igrama i grupnoj kupovini za područje Hrvatske i šire regiji.

Novost u odnosu na slične servise jest forum, zamišljen kao mjesto na kojem korisnici mogu raspravljati o aktualnim ponudama, prethodnim iskustvima vezanima za kupovine, kao i o tretmanu ostvarenom od strane prodavatelja. Isto tako, u sklopu portala postoji i mogućnost zamjene ili prodaje već kupljenih kupona koje korisnici, iz nekog razloga, nisu bili u mogućnosti iskoristiti.

Proučavajući aktivne portale za grupnu kupovinu, tvorci portala su uvidjeli da svi portali zajedno imaju oko 500.000 korisnika, dok prema statistikama, internetske usluge u Hrvatskoj koristi oko dva milijuna građana. Ipak, zaključak je da većina njih ne prepoznaje naziv i koncept grupne kupovine bez spominjanja pojedinačnih portala, no grupna kupovina je fenomen današnjice koji može pomoći gospodarstvu u ovim teškim financijskim danima. (PS/MJ)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox