Poziv na nominacije za nagradu B2B Superprodavač 2021.

01/02/2021
U organizaciji portala Poslovni savjetnik, jedanaestu godinu za redom

Portal Poslovni savjetnik i ove godine organizira dodjelu nagrade najboljim B2B prodavačima jer nikada nije bilo važnije zadržati postojeće klijente, produbiti poslovni odnos s njima, ali isto tako privući i nove klijente koji će vas ili vašu tvrtku prepoznati kao kvalitetno rješenje.

S druge strane prodaja je vještina, prodaja nije nešto s čime se morate roditi, niti je super prodavač genetski predodređen. S tom misli i potrebom za što boljim prodajnim rezultatima i vještinama, te metodama privlačenja novih klijenata, odlučili smo nagraditi najbolje hrvatske B2B prodavače te s javnošću podijeliti njihova iskustva, rezultate i metode prodaje, predstaviti ih osobno kao i tvrtke u kojima rade.

Sudjelujte u natječaju za nagradu B2B Superprodavač godine koja će se u tri jednako vrijedne kategorije dodijeliti 12.11.2021. u sklopu tradicionalne dvodnevne konferencije Superprodavač.

Portal Poslovni savjetnik zajedno s tvrtkom Heraklea, provest će mystery calling - tajni kupci će zvati i posjećivati tvrtke, slati elektronske poruke B2B prodavačima te ih pitati razna pitanja i tražiti određene informacije vezane uz njihove B2B proizvode i usluge, bez obzira na vrstu djelatnosti.

Cilj je svega utvrditi koliko su B2B prodavači/ce ljubazni, proaktivni, stručni, vješti i snalažljivi, imaju li potencijala za unapređenje svojih sposobnosti, te na kojim područjima.

Nominirati možete sebe ili kolegu/icu putem nominacijskog listića kojega je potrebno poslati na e-mail info@poslovni-savjetnik.com najkasnije do 01.09.2021.

Više informacija možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742 ili na info@poslovni-savjetnik.com PS/SŠ

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox