Promjene Informativnog programa: Stanković će voditi HTV-ov Dnevnik plus

29/02/2012

Hrvatska radiotelevizija obavijestila je o promjena u informativnom programu koje kreću već od 5. ožujka. Središnji Dnevnik trajat će 45 minuta, a vođenje Dnevnika plus povjereno je Aleksandru Stankoviću.

Od 5. ožujka produžene i poboljšane Vijesti u trajanju od 20 minuta koje će se emitirati i vikendom, kada će trajati 15 minuta vodit će Kristina Validžić i Goran Brozović, a urednice su Stela Kolar Borovčak i Sanja Gvozdanović

Koordinator projekta je Zoran Šprajc

Emisija Hrvatska uživo više se neće prekidati i emitirati u dva dijela. Prije Vijesti u 17 prikazivat će se TV kalendar, a Hrvatska uživo emitirat će se nakon Vijesti i trajat će 60 minuta, od 17.20 do 18.20.

Središnji Dnevnike trajat će 45 minuta, a na HRT-u kažu da će nuditi više sadržaja iz vanjske politike i kulture, uz nešto duže trajanja sporta i vremenske prognoze. Dnevnike Plus radit će Aleksandar Stanković, dok će na Dnevniku raditi između ostalog i Petar Vlahov, Tatjana Munižaba, Dragan Nikolić, Josip Šarić, Elizabeta Gojan, Anja Konosić, Ivana Dragičević Veličković, Mirjana Posavac, Dražen Ilinčić, Nevena Rendelli, Nataša Ban Leskovar, Stela Kolar Borovčak, Marina Job…. (jk)

 

Izvor: www.hrt.hr
Foto:  Marko Lukunic/PIXSELL

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox