Riječki Radio Trsat postao dio Soundset radijske grupe

05/09/2012

Soundset radijska grupa bogatija je za još jednog člana velike radijske obitelji. Riječki Radio Trsat postao je šesnaesta radijska postaja članica Soundset grupe, jedine radijske grupacije u Hrvatskoj temeljenoj na jednakopravnosti svih članica, s prepoznatljivim Soundset nacionalnim nazivnikom.

Kupnjom  Radio Trsata, vodeće komercijalne radijske postaje u Rijeci, Soundset radijska grupa nastavlja s ispunjavanjem vlastite vizije, te strateške ekspanzije s ciljem pokrivanja čitavog teritorija kao i populacije Republike Hrvatske jedinstvenim i prepoznatljivim urbanim zvukom.

Soundset  Radijska grupa kupnjom Radio Trsata još jednom je potvrdila izvrsne poslovne rezultate koji su proizašli iz kvalitetne ideje ujedinjenja velikog broja radio postaja iz svih krajeva zemlje u jedinstvenu nacionalnu radijsku grupu. Iako je Radio Trsat od rujna dio Soundset grupe, valja naglasiti kako će isti zadržati vlastiti identitet koji je dobro poznat svim vjernim slušateljima, što je ujedno i politika koja se odražava kod svake radijske postaje Soundset obitelji, izjavio je Josip Majher, direktor i vlasnik Soundset radijske grupe.

Soundset grupa je prva hrvatska nacionalna radijska mreža urbanog zvuka s dnevnim dosegom slušanosti između 400.000 do 450.000 slušatelja. Sve postaje povezane su istom radijskom koncepcijom, sličnim tonom komunikacije voditelja, zajedničkim news centrom, a ono što je najvažnije - urbanim zvukom. (PS/JK)

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox