Što marketing Applea može učiniti za vas?

10/10/2011

Ovogodišnja Effie konferencija do koje je preostalo još samo 10 dana, u Zagreb dovodi svjetski poznate predavače i vrhunska predavanja!
Martin Lindstrom: Povrat ulaganja u branding (ROI branding)

U ranim danima brandinga, povratu ulaganja (Return on Investment – ROI) nije se pridavalo puno pažnje. No tržište se promijenio i ROI je danas neizostavna komponenta svake strategije izgradnje branda. Branding i ROI konzultant i predavač Martin Lindstrom u svojem predavanju otkriva brojne činjenice o ROI brandingu.

Steve Chazin: Kako je bolji marketing spasio Apple i što može učiniti za vas

Apple je postavio standard za spajanje odličnog dizajna s vrhunskim marketingom te je od sitnog igrača iz sjene uspavane PC industrije postao globalni lider u glazbi, filmovima, telefonima i potrošačkoj elektronici. Steve Chazin otkriva insidersku strategiju kojom je Apple izveo ovaj izvanredan preokret no i moduse kojima vaše poslovanje može iskoristiti Apple-ove marketinške tajne u svrhu poboljšanja tržišne pozicije i impresioniranja svijeta.

Teresa Alpert: Efikasni strateg

Ako želite biti najbolji na tržištu ili najbolji na stručnim natjecanjima, postanite učinkoviti odmah. Teresa Alpert, globalni brend strateg, podijelit će s vama svoje iskustvo, savjete, taktiku i jedinstveni pogled na planiranje i strategiju: kako biste bili najbolji na tržištu i natjecanjima, prvo morate otvoriti srce i um.

Olivier Genoud: Kako se istaknuti na globalnom tržištu?

Upravljanje globalnim brendovima nezaobilazna je tema svakog marketingaša koji danas radi za ili uz globalne brendove. Kako identificirati praktične smjernice marketinške strategije, strukturirati brend i istražiti njegove mogućnosti saznajte od brend konzultanta Oliviera Genouda.

Peter Field: Povećanje marketinške učinkovitosti

 Praktični dio Effie inicijative, ekskluzivni trening o najmoćnijim i učinkovitim marketinškim strategijama i potezima, kreirao je jedan od vodećih svjetskih autoriteta područja marketinške učinkovitosti – Peter Field!
Pouke o elementima koji na tržištu funkicioniraju odlično, a koji neslavno propadnu, ključni su dijelovi programa Fieldovog masterclassa na kojem će, prema činjenicama ukorjenjenim u brojkama koje ne lažu, pokazati: koje su komunikacijske strategije učinkovitije od ostalih, koje su očite činjenice i poznate mudrosti potpuno pogrešne, kako izgraditi jaki brend, koje strategije najbolje funkioniraju u recesijskom razdobolju? (PS/JK)

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox