Superprodavač 2021.: Zvonko Merkaš o specifičnostima u prodaji proizvoda izrađenih u integrativnim i zaštitnim radionicama

03/11/2021
11. i 12.11.2021., Zagreb, Kongresni centar Antunović

Postoje važne karakteristike bitne za razvoj socijalnih poduzeća za radnu integraciju, primjerice postojanje specifičnih oblika financiranja i prodaje proizvoda, određenog zakonodavno-institucionalnim okvirom. Pitanja poput nedostatne promocije, osvještavanja i neadekvatnih vještina utječu da socijalna poduzeća za radnu integraciju u postsocijalističkim europskim državama karakterizira zakašnjeli razvoj. U Hrvatskoj je to posebno istaknuto. Socijalna poduzeća za radnu integraciju u Hrvatskoj još uvijek tendiraju biti malobrojna i zapošljavati malen broj zaposlenika. Prepreke koje ometaju sudjelovanje osoba s invaliditetom na tržištu rada su višestruke, složene i rijetko povezane s jednim područjem života. Cilj ovog predavanja je prikazati izazove s kojima se suočavaju socijalna poduzeća koja zapošljavaju osobe s invaliditetom prilikom prodaje svojih proizvoda, te istražiti i pregledno izložiti sve pogodnosti za pravne subjekte koji poslovno surađuju s zaštitnim i integrativnim radionicama, te pregledno izložiti sve specifičnosti  u prodaji takvih proizvoda.

Prijave na info@poslovni-savjetnik.com; tel. 01 49 21 737, cijena jedne kotizacije za sva 24 predavanja 1.880,00 kn +pdv.
Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox