Tko se tuče, taj se i voli

24/11/2010

0,25kn Tele2, 0,24kn Tomato, 0,23kn Tele2... Danas je Tomato za 2. prosinca najavio novu korekciju cijena. Gotovo da korisnici ne stignu obaviti poziv do kraja, a da se cijena razgovora ne promijeni. Ipak, u ovim brzim promjenama cijena profitiraju potrošaći, prenosi seebiz.eu.

I ovom je ponudom Tele2 dokazao kako je najpovoljniji ponuđač mobilnih usluga na hrvatskom tržištu, u svakom segmentu u kojem posluje - navode u Tele2.

Odgovor konkurencije nije trebalo dugo čekati, piše seebiz.eu.

Tomato je uvijek najjeftiniji i ima najbolju ponudu za korisnike koji pri svom odabiru poseban naglasak stavljaju na cijene. Ovim putem najavljujemo kako od 2. prosinca Tomato snižava svoje cijene. Uvijek iskren i pošten prema svojim korisnicima, Tomato im ne nudi samo najjeftinije pozive, već i vrlo povoljne cijene SMS-a i drugih usluga. Budući da svojim korisnicima daje istinsku vrijednost za njihov novac, Tomato u obzir uzima cijene svih usluga, a ne samo nižu cijenu poziva za 'jednu lipu, - poručuju iz ove niskotarifne verzije Vipneta, a tko je impliciran u njihovom odgovoru nije teško pogoditi. Ovako jedni drugima daju marketinški prostor, pa vrijedi tko se tuče, taj se i voli.(MŠ)

 

Izvor: www.seebiz.eu

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox