Treća generacija Heraklea Customer Service Akademije

09/12/2013

Heraklea, prva hrvatska agencija specijalizirana za mystery shopping, pod pokroviteljstvom časopisa Poslovni savjetnik, 07. prosinca 2013. godine, odškolovala je i treću generaciju Heraklea Customer Service Akademije, kojoj je cilj uspostaviti kulturu uslužnosti u hrvatskim poduzećima. U trajanju od četiri mjeseca, od rujna do prosinca 2013., polaznici Akademije prolazili su kroz četiri međusobno povezanih modula u kojima su im stručni predavači pružili konkretne alate potrebne za uspostavljanje kulture uslužnosti u poduzeću, te ih naučili kako njome postići dugoročnu konkurentsku prednost.

U sklopu programa polaznici iz renomiranih poduzeća među kojima su i L’Oreal, Arena centar te Laguna Novigrad prošli su korake od osvještavanja važnosti kvalitete usluge, suočavanja s činjenicom tko su zapravo njihovi kupci i što oni žele, informiranja kako komunicirati s kupcima i motivirati djelatnike, te pritom izgraditi uspješan brend poduzeća ali i sebe samih. Kako istraživanja pokazuju da svaki treći prodavač ne pozdravlja kupca te da se samo 4% nezadovoljnih klijenata žali ovi alati bit će od velike pomoći u unapređenju poslovanja svim sudionicima.

Ono što sva poduzeća u konačnici zanima jest – profit. Najsigurniji put do njega je kroz zadovoljne, lojalne i u današnje vrijeme – oduševljene kupce, koji će svoj novac ostaviti kod njih. Da bi to uspjelo, osim dobrog proizvoda od iznimne je važnosti upravo i uslužnost djelatnika i poduzeća u cjelini, politika uslužnosti poduzeća koju Heraklea pomaže izgraditi polaznicima akademije. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook /LinkedI /Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox