U Zagrebu je održan 1. Dan karijera RIT/ACMT-a

16/04/2013

U hotelu Double Tree By Hilton, u organizaciji Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju, po prvi put u Zagrebu održan je DAN KARIJERA. U sklopu događanja, studentima RIT/ACMT-a, predstavilo se sedamnaest uglednih tvrtki, iz Hrvatske i iz regije: Agrokor koncern, Apis IT, AVIS, Carnet, Double Tree by Hilton Zagreb, Ekobit, Helenic Coca – Cola, Henkel, HSMinformatika, INA Industrija nafte d.d., Kaufland, Metro Cash & Carry Hrvatska, Moj posao, PWC, Procter & Gamble, RTL Hrvatska te TIS objektni informacijski sustavi Hrvatska.

U sklopu događanja, više od sto šezdeset studenata imalo je priliku susresti se s predstavnicima tvrtki i izgraditi mrežu poslovnih kontakata, biti intervjuirano za stručnu praksu, pa čak i stalno zaposlenje. Predstavnici kompanija, sudionica događanja, okupljenima su predstavili svoje tvrtke, upoznali ih s trendovima u industrijama u kojima posluju te intervjuirali studente kao potencijalne kandidate za zaposlenje.

Spomenuta visoka škola već trinaest godina u Dubrovniku organizira Dan karijera, a ove godine po prvi put u Zagrebu.  Cilj ovoga jednodnevnog događanja, osmišljenog po uzoru na američke visokoobrazovne institucije, jest profesionalno usmjeravanje studenata i pružanje informacija koje će im pomoći u izgradnji karijera te uspješnoj integraciji na tržište rada. 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox