Uoči nadolazećih blagdana AH Servis vas daruje posebnim akcijskim cijenama i pogodnostima

20/12/2013

AH Servis, mreža prodajno-servisnih centara Auto Hrvatske koja posluje u preko 40 AH Servisa koji se nalaze na glavnim prometnicama i središtima od Iloka do Dubrovnika korisnicima osigurava dostupnost visokokvalitetnih rezervnih dijelova, guma i opreme, kao i usluge servisa za osobna i laka dostavna vozila.

Uoči nadolazećih blagdana, AH Servis pripremio je i akcijske ponude za kupnju guma te se po povoljnim cijenama mogu naći gume proizvođača Continental, General Tire  i Barum iz Continental grupacije, Toyo Tires i drugih uglednih svjetskih proizvođača poput Goodyeara, Michelina i Pirellija.

Kao posebnu sezonsku ponudu, AH Servis ističe „best buy“ gume u ponudi AH Servisa s najboljim omjerom cijene i kvalitete, a to su Toyo Tires. Toyo Tires je brand s dugom tradicijom proizveden u najmodernijem pogonu u Japanu, a  Auto Hrvatska ekskluzivni je uvoznik i distributer ovog branda kojeg prodaje putem svojih prodajno-servisnih centara. Asortiman Toyo Tires guma obuhvaća širok spektar modela s visokim performansama, gume prilagođene sportskim natjecanjima, gume za SUV i 4x4 vozila te ekološke Proxes Ne, prikladne za gospodarska vozila. AH Servis preporučuje Snowprox generaciju guma,  S953 i novu S943. Snowprox  S953  je  zimska  guma  vrhunskih performansi koja omogućuava još veću udobnost pri vožnji i sigurnost pri kočenju na mokroj i suhoj podlozi. Prilagodba  razvojne  tehnologije  gaznog  sloja  gume prikladnog za sportska vozila u kombinaciji s  poboljšanjem  njegovih  performansi,  čine  ovu zimsku gumu idealnu za brzu vožnju autocestom. Snowprox S943 gume omogućavaju bolje prijanjanje gume na površinu i smanjenje otpora kotrljanja gume. Guma S943 je visokih performansi za vožnju na suhoj, mokroj i snježnoj podlozi s produženim vijekom trajanja. U tijeku je akcija na kupnju Toyo guma s 15% popusta na gotovinu i 10% popusta za kartice. Stručni prodajno-servisni timovi savjetovat će vas  kako najbolje pripremiti vozilo za zimu, koje gume odabrati te obaviti preventivni pregled vozila, ukazati na sve nedostatke i preporučiti vam najbolja rješenja za vaše vozilo.

Osim toga, učlanjenjem u AH Servis klub svakom je korisniku omogućena kupnja robe po posebnim uvjetima posebno kreiranim samo za članove kluba. Svaki korisnik AH Servis klub kartice stječe pravo na 17% popusta pri kupnji guma, 20% popusta pri kupnji rezervnih dijelova, 15% popusta pri kupnji akumulatora i ulja te 10% popusta na sve usluge prilikom svakog posjeta AH Servisima. Jamstvo kvalitete usluge u AH Servisu i ugrađenih dijelova potvrđuje garancija  izdana svakom korisniku  u trajanju od 12 mjeseci.

Za više informacija posjetite: http://autohrvatska.hr/ i www.ahservis.hr

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox