Zatvorene prijave za marketinško natjecanje Croatia Effie 2011

18/08/2011

Zatvoren je natječaj za prijave radova i kampanja za treće hrvatsko izdanje prestižnog marketinškog natjecanja Effie, koje nagrađuje najznačajnija postignuća u tržišnim komunikacijama u segmentima učinkovitosti i strateškog promišljanja marketinških kampanja.

U devet natjecateljskih kategorijaprijavljena su 42 rada, u čijoj izradi je sudjelovalo ukupno 30 različitih oglašivača i 34marketinške agencije. Najviše radova prijavljeno je u kategoriji 'Telekomunikacijske usluge', a na drugom mjestu je kategorija 'Pića'.

Čast mije i zadovoljstvo predsjedati ovogodišnjim Effie žirijem. Kontinuirani rast prijavljenihradova najbolji je dokaz da je hrvatska marketinška scena prepoznala ovo natjecanje kao najrelevantniji pokazatelj snage strateškog promišljanja i izvrsnosti u realizaciji kampanja, rekao je Dorjan Zadković, predsjednik žirija ovogodišnjeg Effie natjecanja

Dobitnici Effie nagrada bit će proglašeni na svečanoj dodjeli 21. listopada u Zagrebu. Hrvatsko natjecanje Effie zajednički organiziraju HURA (Udruženje društava zatržišno komuniciranje) i Best Marketing, prema licenci preuzetoj od Američkog marketinškog udruženja. Effie nagrade dodjeljuju se od 1968. godine na svjetskoj i europskoj razini (Global Effie i Euro Effie), te na nacionalnim razinama u preko 40 zemalja diljem svijeta. (PS/JK)

 

Foto: Dorjan Zadković

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox