Zdrava hrana preuzima: Otvorena deseta bio&bio trgovina

10/12/2010

U zagrebačkom Arena Centru obilježeno je otvaranje desete bio&bio trgovine čime je i ispunjena misija - otvoriti deset trgovina. Ove godine bio&bio obitelj obogaćena je s tri nove lokacije u Zagrebu, Puli i Varaždinu.

 

Na događanju su uz predstavnike medija bili i voditeljica bio&bio lanca trgovina i članica Uprave Biovege Žana Hinek koja je sudionike upoznala s originalnim hrvatskim konceptom bio&bio osmišljenim od strane pionira zdrave prehrane i stilova življenja Jadranke Boban Pejić i Zlatka Pejića te izrazila zadovoljstvo što je bio&bio postao i dijelom shopping centra gdje ga zbog odlične ponude od 2500 ekoproizvoda i vrlo ljubaznih djelatnika prepoznaju mnogi kupci i zagovornici zdravog života. 

Trgovine bio&bio kao dio nove poslovne strategije imaju i otvaranje velikih formata trgovina, od 100 do 160 m2. Prisutnima se obratila i Mirjana Majerović, direktorica shopping Centra Arena i izrazila zadovoljstvo zbog tako kvalitetnog koncepta u ovom Centru te naglasila da je otvaranjem bio&bio ovaj centar dobio i dodatnu vrijednost te poželjela još mnogo kupaca.

Mario Valentić, vjerni bio&bio kupac pojasnio je na primjeru mrkve da obožava domaće ekološko povrće koje je zadržalo miris i okus izvornog povrća kao što je nekada jeo kod bake i djeda za razliku od mrkve u ostalim trgovinama bio&bio mrkva zadržala je punoću okusa i odličan okus. Ines Bojanić, koja odavno zalazi u bio&bio jako je zadovoljna ponudom. Svi su naglasili i ljubaznost djelatnika koje se doista može uvijek pitati za savjet ili neku infomaciju i koji će rado pomoći. (PS/MJ)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox