Želim biti coach! Osvojite stipendiju za edukaciju "Biti Coach"

27/12/2012
Foto: Shutterstock

Interes za stipendije koje smo objavili prošli tjedan i više je nego odličan. Naoštrite stoga svoje tastature, zadubite se u svoju coaching motivaciju i pišite nam! Kao i prošli tjedan, i danas ćemo vam otkriti nešto više detalja o edukaciji 'Biti coach' i predstaviti još jednu 'Biti coach' diplomanticu, trenericu i coacha Mirelu Španjol Marković.

Za početak; edukacijski program 'Biti coach' je dinamičan je i zahtjevan, organiziran kroz radionice, coaching praksu, e-learning, pojedinačne i grupne zadatke, te obimnu literaturu na hrvatskom i stranim jezicima. Detaljne informacije o svemu naći ćete na webu edukacije, a  vjerojatno najvažniji dio edukacije čini sama coaching praksa. Tijekom višemjesečne edukacije polaznici rade coaching kao korisnici - klijenti s voditeljima edukacije (Renata Takač Pejnović i Dragan Knežević), ali i sami, u ulozi coacheva, i tako stječu izuzetno vrijedno coaching iskustvo. U mnogim vježbama polaznici su i promatrači, učeći tako iz iskustava drugih sudionika coachinga.

Mirela Španjol Marković trenerica i dugogodišnja vlasnica uspješne tvrtke specijalizirane za retoriku, poslovne komunikacije i prodaju. Kod prijave na edukaciju, pisala nam je da se profesionalno uvijek smatrala ‘učiteljicom’, čiji je životni poziv i misija prenošenje znanja. Kako učiteljica uvijek zna više od učenika, ona pokazuje pravi put, a učenici joj se obraćaju s povjerenjem, očekujući od nje najbolja rješenja. Mirela je svoju želju da postane coach opisala sljedećim riječima: ‘ Čini mi se da to (podučavanje) ipak nije uvijek najbolji put da pomognem ljudima s kojima radim. Voljela bih im omogućiti da i sami dođu do odgovora na neka pitanja … jer će i rezultati, ali i uvjerenje s kojim će to primjenjivati biti neusporedivo veći... A to je coaching.’

Danas, gotovo godinu dana od prvog pisma, Mirela kaže:

‘Na programu ‘Biti coach’ stekla sam nove uvide u vlastiti svijet i svijet kako ga doživljavaju drugi. Kao treneru, poseban izazov predstavljalo mi je aktivno slušanje, fokus na klijentu i  coaching kao proces praćenja i podrške, a ne vođenja i savjetovanja. Način prenošenja znanja bio je izrazito interaktivan, a voditelji vrlo kompetentni i predani u radu. Uz dobru atmosferu te u društvu sjajnih ljudi s kojima sam podijelila ovo sjajno iskustvo, mogu reći da sam uživala u zahtjevnom programu koju su nam pripremili Dragan i Renata. A najveću korist vidim u konstataciji mog supruga koji kaže da se nakon ove edukacije sa mnom "može lakše razgovarati." Vrijedilo je sudjelovati, zar ne?’

Edukacija 'Biti coach' i Poslovni savjetnik pozivaju najmotiviranije buduće coacheve da osvoje vrijedne stipendije za edukaciju. Opišite nam razloge zbog kojih želite postati coach, svoje dosadašnje iskustvo u osobnom razvoju i radu s drugima, te kako zamišljate svoju coaching budućnost. Sve to naslovite s:  Želim 'Biti coach' i pošaljite na mail renata.takac@cognita.hr. Najmotiviranije kandidate nagradit ćemo s tri vrijedne stipendije u iznosu od:

  1. 8.650 kn,
  2. 5.190 kn, 
  3. 3.460 kn

Motivacijska pisma šaljite što ranije, no najkasnije do 11.1.2013. Rezultati odabira bit će objavljeni 15.1.2013. Stipendije su prvenstveno namijenjene pretplatnicima Poslovnog savjetnika, a ako to još niste, možete brzo postati i time ostvariti dvostruki dobitak. (PS)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox