Zlatna vremena za čisto posuđe

22/03/2011

Bez perilica posuđa svakidašnje domaćinstvo više nije zamislivo. Štede nam dragocjeno slobodno vrijeme i vode brigu o temeljito opranom posuđu. Na ekonomičan, energetski štedljiv i pouzdan način.

 

Vrhunska tehnologija, združena sa suvremenim oblicima, nalazi svoje mjesto u svakoj kuhinji. Ugradbene ili samostojeće perilice posuđa Gorenje s brojnim prednostima, funkcijama, opremom i programima pranja omogućavaju uvijek besprijekorno djelovanje i čisto posuđe. Jednostavno čisto!

Vrhunska energetska učinkovitost

Danas se visoko kvalitetne perilice posuđa svrstavaju u najviši energetski razred; izvanredno su energetski učinkovite i štedljive. Uz to, one oduševljavaju svojim prvoklasnim učinkom pranja i sušenja, te time omogućavaju trostruku AAA učinkovitost.
Od sada nadalje, svoje ćete suđe prati na odgovoran i okolišu prihvatljiv način s obzirom da su perilice posuđa Gorenje usklađene sa strogim Europskim smjernicama o štednji energije.

Ekonomično i s vodom

Nova generacija perilica posuđa ističe se i vrlo malom potrošnjom vode! Upotrebljavajući do 41 posto manje vode, ove će vam perilice omogućiti da aktivno doprinesete odgovornoj uporabi prirodnih resursa. Uporaba ekonomične perilice smanjit će potrošnju vode za četiri puta u usporedbi s ručnim pranjem. Najbolji modeli potrošit će tek 10 litara vode*.
*odnosi se na Eco program.

Senzor čiste vode

Senzor kakvoće vode nadzire čistoću vode dok voda ne bude potpuno oslobođena nečistoća. To rezultira znatno smanjenom potrošnjom vode kod pranja malo zaprljanog posuđa uz postizanje savršenih rezultata čišćenja svaki puta.

ExtremeSilence, izvanredno tihi rad

Posebna zvučna izolacija, učinkoviti motor zajedno s nosačem izrađenim od visoko kvalitetnog materijala i inovativno konstruirani sustav pranja omogućavaju gotovo nečujni rad perilice. Gorenjevi najtiši modeli rade s deklariranom razinom buke od 41 dB što je usporedivo s tihim razgovorom dvoje ljudi.
Nova generacija perilica posuđa posjeduje i novo rješenje koje omogućava vrlo tihi rad. Oblik donjeg dijela kade perilice posuđa, u kombinaciji s inovativnim razmještajem komponenata, usmjerava vodu neposredno u spremnik vode čime se dodatno smanjuje buka.

SpaceDeluxe - izvanredno prostrana

Prikladna treća košara povećava kapacitet pranja posuđa sve do 14 kompleta posuđa! Ona može bez problema primiti jedaći pribor a u nju se može smjestiti i dulji jedaći pribor i odvojeno šalice za kavu. Ovakav raspored daje bolje rezultate pranja te omogućava vrlo jednostavnu uporabu i optimalno korištenje prostora za pranje.

SpaceComfort

Jedinstvena konstrukcija donje košare omogućava veće iskorištenje kapaciteta perilice posuđa. Nosači tanjura mogu se sklopiti kako bi se dobilo više mjesta za lonce i tave različitih veličina. Posebni utori na košarama za jedaći pribor omogućavaju njihovo pomicanje u neki sljedeći utor i prilagodbu prostora u donjoj košari.

MultiClack sustav

Prikladno rješenje za pranje većih lonaca, tanjura i čaša! Perilice posuđa Gorenje imaju izvanredni sustav podešavanja košare u tri razine. Podizanje košare, kada je to potrebno, sada je lakše jer se mehanizam za podešavanje visine nalazi s obje strane košare što olakšava rukovanje. MultiClack sustav omogućava više prostora za pranje tanjura različitih veličina.

Nastavak za dugi kuhinjski pribor

Gorenje modeli Premium i Exclusive imaju praktičan preklop u gornjoj košari za držanje dugačkog kuhinjskog pribora. Na ovaj se način može optimalizirati punjenje i biti siguran da su predmeti dobro pridržavani te da ne će skliznuti na dno perilice za vrijeme ciklusa pranja posuđa.

Odgoda početka rada

Neke perilice posuđa Gorenje nude opciju programiranja početka ciklusa pranja sve do 24 sata unaprijed! To omogućava pranje posuđa za vrijeme jeftinije tarife struje a time i dodatne uštede.

Praktično otvaranje

Zahvaljujući konstrukciji šarnira, vrata perilice posuđa mogu se zaustaviti u bilo kojem položaju. Vrata se neće nikada otvoriti ili zatvoriti sama do kraja, već će ostati u položaju u kojem ih se postavi.

XXL sljedeće generacije

Ekskluzivna kod Gorenja je naša u cijelosti integrirana perilica posuđa koja odgovara višim osobama. Posebno je dizajnirana za kuhinje koje imaju ergonomski podešenu visinu kuhinjskog elementa. 86 cm visoki element, koji je 4 cm viši od standardnog modela, daje dodatni obujam koji omogućava korisniku da istinski iskoristi najveći dio promjenljive unutrašnjosti perilice posuđa.

Unutrašnjost od inoxa

Unutrašnjost perilice posuđa izrađena je od nehrđajućeg čelika koji omogućava dugi životni vijek i lako čišćenje.

Samočistivi filter

Sustav automatskog čišćenja filtera ispire ostatke hrane i sprječava njegovo začepljivanje. Prema tome, on također sprječava i sve probleme i zatajenja u njegovom radu.

Twist System za izvanredne rezultate pranja

Zbog četvrtastog oblika 45 cm-skih Slim perilica posuđa, uobičajena ruka za prskanje ne dohvaća jednako dobro prednju i stražnju stranu perilice. Gorenje je razvilo inovativno rješenje: posebnu konstrukciju ruke za prskanje koja se dodatno, uz okretanje oko svoje osi, pomiče i uzdužno od prednje do stražnje ploče i natrag. To omogućava rasprskavanje vode ravnomjerno po cijeloj unutrašnjosti perilice i postizanje optimalnih rezultata. Uz savršeno čisto posuđe ovo rješenje omogućava malu potrošnju vode i energije. (PS/SJ)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox