Zlato za Zlatni Pan

25/05/2011

Zlatni Pan osvojio je zlatnu medalju na međunarodnom natjecanju u kvaliteti Monde Selection u Bruxellesu. Uz prošlogodišnju nagradu za izvrsnost okusa The Superior Taste Award, ovo je još jedno priznanje struke za pivo koje su odabrali hrvatski potrošači.


Zlatni Pan, pivo koje su 2009. godine razvili pivarski majstori Carlsberga Croatia zajedno sa 600 hrvatskih ljubitelja piva, dobilo je još jednu međunarodnu potvrdu struke za vrhunsku kvalitetu. Naime, Zlatni Pan osvojio je zlatnu medalju na međunarodnom natjecanju u kvaliteti Monde Selection u Bruxellesu.

Monde Selection nagrada dodatno potvrđuje usmjerenost koprivničke pivovare na kvalitetu u proizvodnji piva koja podrazumijeva korištenje samo najboljih sirovina uz primjenu sustava upravljanja sigurnošću hranom prema normi ISO 22000. Ujedno, Carlsberg Croatia jedina je hrvatska pivovara s ISO certificiranim integriranim sustavom upravljanja koja garantira provedbu strategije izvrsnosti kako u proizvodnji tako i u cjelokupnom poslovanju kompanije.     

Monde Selection je priznati međunarodni institut koji djeluje od 1961. godine primjenjujući visoke kriterije za testiranje i objektivno ocjenjivanje kvalitete proizvoda iz cijelog svijeta zbog čega slovi za nepristranog svjedoka kvalitete.

Zlatni Pan spravljen je prema pažljivo osmišljenoj originalnoj recepturi, a uz jedinstvenu zlatnu boju, odlikuje se prepoznatljivom punom pivskom aromom, uz nešto izraženiju, ali profinjenu gorčinu dobivenu uporabom posebne sorte hmelja uzgojene u Hrvatskoj. Uz hrvatske potrošače, posebnost i kvalitetu Zlatnog Pana prepoznao je i The International Taste & Quality Institute koji je ovom pivu zlatne boje 2010. godine dodijelio i nagradu za izvrsnost okusa The Superior Taste Award. (PS/MJ)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox