15. međunarodni simpozij o kvaliteti

Hrvatsko društvo menadžera kvalitete organizira 15. međunarodni simpozij o kvaliteti, pod nazivom Kvaliteta, rast i razvoj, u suradnji s uglednim sveučilištima - Chectochowa University of Technology, Faculty of Management, Chectochowa iz Poljske, Hertzen State Pedagogical University, Faculty of Management, St. Petersburg iz Rusije i Novosibirsk State Technical University iz Rusije.

Cilj simpozija je prezentacijom znanstvenih i stručnih radova iz područja sustava upravljanja znanstvenika i stručnjaka iz 12 zemalja svijeta, prikazati najnovija znanstvena teorijska i praktična dostignuća, ukazati na probleme te ponuditi održiva rješenja, u svrhu povećanja konkurentnosti gospodarstva.


 

 

U okviru simpozija bit će održan sastanak predstavnika udruga, društava i asocijacija zemalja Srednje i Jugoistočne Europe, radi intenziviranja suradnje na području organizacije sličnih skupova, znanstveno istraživačkog rada, izdavaštva i sveučilišne nastave.

Pored toga, bit će održana i promocija 31. i 32. hrvatske generacije EOQ Menadžera kvalitete. Visoki pokrovitelj simpozija je Predsjednik Republike Hrvatske.

Pokrovitelji su - Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo zaštite okoliša i prirode, Hrvatska gospodarska komora, Grad Zagreb, Hrvatska akreditacijska agencija, Hrvatski zavod za norme, Državni zavod za mjeriteljstvo i Turistička zajednica Zagrebačke županije.

Medijski pokrovitelji su: Poslovni savjetnik, Privredni vjesnik i Poslovni dnevnik.

PS/S.P.

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter  

               

 Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox