21. Business Café : Što je poduzetnik bezstart-up-a?

Start-up je trenutno jedan od najpopularnijih pojmova u hrvatskom gospodarstvu, a Business Café jedno od najpopularnijih mjesta za poslovno okupljanje u regiji. Već 21. po redu Business Café održat će se u četvrtak 3. srpnja s temom – Što je poduzetnik bez start-up-a?

Pod medijskim pokroviteljstvom Poslovnog savjetnika 21. Business Café održat će se u resoranu Lido na Jarunu i tom prilikom predsjednik Uprave HAMAG-BICRO-a, Darko Liović, objasnit će što konkretno HAMAG-BICRO nudi start-upima - poduzetnicima koji imaju ideju ili/i tek kreću, ali i onima koji već posluju na tržištu do dvije godine.

Stevica Kuharski prezentirat će kako je razvio mobilnu aplikaciju i prodao udio Bugarskom fondu, Krešimir Dvorski i Ante Gustin će nam zajedno s gospodinom Graovcem iz Vipneta ispričati kako Nextbike raste uz podršku Vipneta, a Iva Šamanić Jureša predstavit će svoje idejno rješenje utemeljeno na činjenici da dulje sjedimo nego spavamo.

Nakon inspirativnih poduzetničkih priča, odgovora na pitanje kako do dobre ideje i još važnije do potrebnog kapitala, u što zapravo investitori ulažu i što je ključno za uspjeh ideje, tko sve čini hrvatsku start-up scenu te što je sve početnicima dostupno, pomažemo li im kroz poticaje ili činimo „medvjeđu uslugu“ i dr. - goste očekuju pokloni sponzora te organizirano upoznavanje kroz novu društvenu igru WEE PARTY.

Ulaznice po cijeni od 50 kn se mogu kupiti na licu mjesta neposredno prije početka eventa ili putem sustava Entrio na https://www.entrio.hr/event/21-business-cafe-sto-je-poduzetnik-bez-start...

Svi detalji Business Café projekta nalazi se na www.crobusinesscafe.com

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox