Adria Hotel Forumu - svjetska imena investicija i hotelijerstva

Ove godine na Adria Hotel Forumu predstavit će se investitori koji upravljaju s ukupno više od 500 milijardi dolara, dok će potpredsjednici globalnih hotelskih kompanija pričati o budućnosti industrije!


Radi se o investicijskim fondovima Starwood Capital i Morgan Stanley. Panel diskusija investitora moderirat će Dirk Bakker, voditelj odjela hotelskih investicija za područje Europe, Afrike i Bliskog Istoka, a panelisti su: Keith Evans – potpredsjednik za hotelske akvizicije, Starwood Capital i Ulf Pleschiutschnig, direktor za investicije za južnoistočnu Europu, Austriju, Nizozemsku i zemlje Skandinavije, Morgan Stanley.

No, nisu samo investitori zvijezde Foruma - preko 60 stručnjaka koji dolaze na Adria Hotel Forum upravljaju tisućama hotela, prate globalno tržište i znaju na koji način će se hotelska industrija razvijati u narednim godinama.

Christian Giraud, stariji potpredsjednik za razvoj za Europu, Accor Hotels
Accor Hotels upravlja s 2.852 hotela i ukupno 321.266 soba u 32 zemlje Europe

Kenneth Hatton, stariji potpredsjednik za globalni razvoj, Belmond
Belmond je kolekcija od 49 ikonskih hotela, vlaka i riječna kruzera u 24 zemlje

Andrew Sangster, vlasnik, Hotel Analyst
Andrew Sangster je vodeći financijski novinar koji je prije 10 godina pokrenuo svoj projekt Hotel Analyst s ciljem da postane intelektualni “hub” za hotelsko-investicijsku industriju

Kako bismo čuli i o praksi drugih mediteranskih zemalja u razvoju turizma kao gospodarske djelatnosti, dolaze nam ministar turizma Malte, Dr. Konrad Mizzi, državni tajnik za razvoj i turističke politike ministarstva turizma Grčke, George Tziallas i državni tajnik ministarstva održivog razvoja i turizma Crne Gore, Damir Davidović.

Ovogodišnja tema je „OUR OWN RESPONSIBILITY“
Povod ovogodišnjoj temi su geopolitička i sigurnosna situacija koje u svim europskim zemljama uvelike utječu na turističke rezultate. I dok cijela regija bilježi značajan porast turista i investicija, neupitno je da će u određenom trenutku doći do oporavka sjeverne Afrike i Turske. Upravo  zbog toga Forum će se fokusirati na ključna pitanja vezanih uz tu temu.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox