Badminton turnir za tvrtke i obrte

 Badminton klub Velika Gorica organizira 2. tradicionalni ekipni turnir za tvrtke i obrte TUROPOLJSKA BADMINTON CAFFE LIGA. Turnir se održava u nedjelju 21. 11. 2010. s početkom u 10 sati u DT Areni, Novo Čiče, Posavska 24. Generalni pokrovitelj turnira je Zagrebačka županija, a vrijedne nagrade za najbolje osigurali su sponzori Poslovni savjetnik i Centar Format-in. 

Na turnir se mogu prijaviti svi poslovni subjekti (poduzeća i obrti) iz Hrvatske. Želite li prijaviti vašu tvrtku, a nemate igrače, entuzijasti iz BK VG pronaći će ih za vas.Turnir se igra u kategorijama žene i muški pojedinačno, i mješoviti par, a svaka ekipa može imati 2 do 4 igrača.

Kotizacija za sudjelovanje na turniru je 250 kuna po ekipi. Turnir ima rekereativno-natjecateljski i donatorski karakter. Prihodom od turnira financira se rad badmintonske škole za djecu u koju je već uključeno više od 50 djece, i broj stalno raste.

Prijave za sudjelovanje primaju se do petka 19. 11. e-mailom na info@badminton-gorica.hr ili telefonom na broj 098 316284.

Prijavite svoju tvrtku i zaigrajte badminton – igru koja je istovremeno ugodna rekreacija za sve i jedan od najzahtjevnijih olimpijskih sportova. Provedite ugodan dan i pomognite rad badmintonske škole za djecu, koja iako radi tek nešto više od godinu dana, već donosi vrijedne rezultate – u BK VG nedavno je stigla i prva međunarodna medalja za igrače do 11 godina!(PS/MŠ)

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox