Bojan Klarić novi izvršni direktor u Atlantic Grupi

 Atlantic Grupi se na mjestu izvršnog direktora za međunarodna tržišta u diviziji Distribucija pridružuje Bojan Klarić, menadžer s dugogodišnjim iskustvom u upravljanju prodajom, distribucijom, logistikom i prodajnim marketingom. Na novoj poziciji bit će nadležan za upravljanje ukupnim distribucijskim aktivnostima Atlantic Grupe na tržištima Slovenije, Srbije i Makedonije te njihov razvoj.

 

U suradnji s višim menadžmentom Atlantic Grupe kojem se pridružuje sudjelovat će u strateškom planiranju i realizaciji strategije razvoja Atlantic Grupe. U svom radu odgovarat će neposredno starijem potpredsjedniku za operativno poslovanje Mladenu Veberu.

Prije dolaska u Atlantic Grupu Bojan Klarić je poslovna i menadžerska iskustva stjecao u uglednim međunarodnim kompanijama. Od 2004. godine bio je član Uprave kompanije Mars Hrvatska, gdje je bio odgovoran za ukupnu prodaju, distribuciju, marketinške aktivnosti i transformaciju poslovanja sukladno potrebama tržišta u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Prethodno je karijeru od 1996. godine razvijao u Kompaniji Wrigley, gdje je radio kao nacionalni direktor prodaje za Hrvatsku i BiH odgovoran za razvoj distributivne mreže i organizaciju prodajnog tima na ovim tržištima.

Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Dodatna stručna znanja stjecao je kroz specijalističke programe na Zagrebačkom sveučilištu i u inozemstvu (INSEAD, Management Centre Europe u Bruxellesu, Centre for Creative Leadership u američkom Coloradu). (PS/MJ)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox