Dragan Lakićević – novi kreativni direktor u Bruketa&Žinić OM

Dragan Lakićević se odnedavna pridružio reklamnoj agenciji Bruketa&Žinić OM na mjestu kreativnog direktora, gdje će biti zadužen za vođenje jednog od agencijskih timova. 

Lakićević ima osam godina iskustva u oglašavanju, a u Bruketa&Žinić OM stiže iz agencije Grey Zagreb gdje je kao Senior Copywriter i kreativni direktor radio na telekomunikacijskim brendovima Tomato i Vip, te za Erste banku. Jedan od najuspješnijih projekata na kojem je sudjelovao je kampanja Ante i Darinka nagrađena Effie Grand Prixom za marketinšku učinkovitost i Epica broncom. Rođen je 1972. u Zagrebu, a diplomirao je film i dramaturgiju u Velikoj Britaniji.

Bruketa&Žinić OM je grupa agencija za tržišne komunikacije, a čine ju reklamne agencije Bruketa&Žinić OM Zagreb, Bruketa&Žinić OM Beč, Bruketa&Žinić OM Baku (Azerbajdžan), Popular Bruketa&Žinić OM Beograd, brand konzultanti Brandoctor, digitalna agencija Brlog te Brigada, agencija za dizajn učinkovitih prodajnih, izložbenih i poslovnih prostora, produkt dizajn i arhitekturu.

Više: http://bruketa-zinic.com/hr/

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox