Emirates četvrti put zaredom osvojio nagradu Tripadvisora za najbolju uslugu u prvoj klasi

Nenadmašno iskustvo putovanja prvom klasom Emiratesa dobilo je dvostruko priznanje na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Tripadvisor Travelers' Choice awards for Airlines, osvojivši nagradu za najbolju prvu klasu na svijetu te najbolju prvu klasu na Bliskom istoku. Od početka dodjele nagrada 2017. Emirates je svake godine osvojio nagradu za prvu klasu te je kompaniji ovo četvrta uzastopna pobjeda.


Zrakoplovna kompanija osigurala je i mjesto na listi 10 najboljih aviokompanija u svijetu te je osvojila i nekoliko drugih nagrada, uključujući nagradu za najbolju ekonomsku klasu na Bliskom istoku te ukupno priznanje za najboljeg zrakoplovnog prijevoznika na Bliskom istoku. Najboljim svjetskim zrakoplovnim kompanijama Tripadvisor je dodijelio nagrade na temelju broja i kvalitete recenzija i ocjena koje su korisnici te platforme dodjeljivali tijekom razdoblja od 12 mjeseci.

Emirates je svojom uslugom u prvoj klasi definirao premium iskustvo putovanja tako što je prvi u industriji uveo brojne inovacije u zrakoplovima kao što su privatni apartmani, tuševi, lounge-prostori i mnoge druge. Iako postoje privremene izmjene u usluzi dok se granice postupno otvaraju u ljetnoj sezoni, putovanje prvom klasom Emiratesa ostaje primjer luksuza.

Putnicima premium klase tako je od 1. srpnja ponovno dostupna usluga prijevoza te pristup loungeu u međunarodnoj zrakoplovnoj luci u Dubaiju. Tijekom leta mogu uživati u privatnosti koju im pružaju apartmani prve klase, s najvišom mogućom razinom higijene i sigurnosti. Putnici prve klase mogu i naručiti obrok s nekoliko sljedova koje priprema internacionalni tim chefova.

Nagrađivana razina udobnosti i brige o putnicima odlike su putovanja u svim klasama Emiratesa, gdje su putnicima na raspolaganju ljubazni članovi multinacionalne kabinske posade, a tijekom leta mogu se zabavljati uz više od 4.500 programa dostupnih na zahtjev.

Emirates je nastavio i s pružanjem usluga bežičnog pristupa internetu s neograničenim slanjem poruka u prvoj i ekonomskoj klasi za članove programa vjernosti Skywards te u ekonomskoj klasi za članove Skywardsa koji su ostvarili razinu Gold. Članovi na razini Platinum mogu koristiti bežični pristup internetu tijekom cijelog leta u bilo kojoj klasi. Više informacija o usluzi Wi-Fi na letovima dostupno je ovdje. PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox