Emirates predstavio portal za partnere u industriji putovanja

Emirates je predstavio novu online platformu za svoje prodajne partnere širom svijeta. Emirates Partners Portal prilagođen je svim tržištima kako bi svi partneri imali priliku zadovoljiti svoje potrebe u jedinstvenom poslovnom okruženju. Portal je osmišljen kao sveobuhvatna platforma za partnere u industriji putovanja kako bi imali brz i siguran pristup mnoštvu informacija o Emiratesovim najnovijim uslugama i proizvodima kao i tehničkoj podršci. Dinamična platforma preoblikovati će način na koji Emirates dostavlja informacije svojoj zajednici partnera u prodaji putovanja. Portal također nudi niz funkcija, uključujući self-service alate i podršku te ugrađenu automatizaciju poslovnih procesa. Sve navedene značajke usmjerene su na postizanje učinkovitosti partnera te na pružanje transparentnosti vezane uz status transakcija.

Adnan Kazim, glavni komercijalni direktor Emiratesa rekao je: „Sa zadovoljstvom smo pokrenuli Emirates Partners Portal koji osigurava bolju suradnju ​​s našim partnerima u prodaji putovanja širom svijeta. Radi se o jedinstvenoj platformi u industriji koja nam omogućuje personalizirano iskustvo na temelju profila i potreba naših partnera. Slušajući naše agente i partnere, osmislili smo portal kako bismo odgovorili na njihove potrebe, bile one vezane za informacije, obuku ili tehničku podršku. Zahvalni smo na partnerstvima koja imamo sa zajednicama širom svijeta i sretni što ćemo ih okupiti i pružati im podršku putem nove platforme. Uz stručnu podršku naših komercijalnih timova diljem svijeta, želimo ponuditi neusporedivu fleksibilnost i osnažiti naše partnere u industriji putovanja kako bi oni mogli pružiti još bolje usluge svojim klijentima i pomoći im da uživaju u letu s Emiratesom. Lansiranje portala u ovom je trenutku posebno važno u našoj industriji s obzirom na važnost pravovremenih informacija u svakom trenutku.“

Portal je izrađen u skladu s najnovijom tehnologijom prema standardima NDC/IATA te će pružati pristup raznolikom sadržaju uz dodatak ključnih operativnih ažuriranja 24 sata dnevno 7 dana u tjednu, kao i drugim osnovnim platformama Emiratesa, poput Dubai Experience. Ova tehnologija pruža učinkovitu i snažnu osnovu za besprijekorna poboljšanja i budući razvoj, omogućujući komercijalnim timovima da pružaju najnovije informacije o tržištu na više svjetskih jezika.

Registracija i upis brzi su i sigurni te su automatski povezani s pojedinim Emiratesovim agentom. Više informacija putnički agenti mogu pronaći ovdje,  a za pomoć se mogu obratiti lokalnim prodajnim timovima.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox