Emirates SkyCargo u protekla tri mjeseca obavio više od deset tisuća letova

U razdoblju između travnja i lipnja ove godine, Emirates SkyCargo omogućio je kretanje osnovnih tereta i ostalih zaliha za pojedinačne potrošače i poslovanja diljem svijeta obavljajući više od deset tisuća teretnih letova do odredišta na šest kontinenata. Ti su letovi bili kombinacija planiranih, ad-hoc i čarter operacija.


Nabil Sultan, stariji potpredsjednik Emirates SkyCarga rekao je: „Kao organizacija usmjerena na klijente, Emirates SkyCargo inovativno je prilagodio usluge i ponude prijevoza u posljednjih nekoliko mjeseci u skladu s tržišnim zahtjevima koji se brzo mijenjaju. Djelujući kao globalni posrednik trgovine i ekonomija, što je i naša temeljna vrijednost, proširili smo mrežu na više od 100 destinacija s učestalim frekvencijama letova do ključnih proizvodnih i potrošačkih tržišta. Nastavljamo našim korisnicima pružati izvrsnu teretnu povezanost, a više od deset tisuća teretnih letova smatramo potvrdom njihova povjerenja.“

Tijekom svibnja i lipnja, Emirates SkyCargo obavio je u prosjeku više od 3.800 letova mjesečno, a zrakoplovi su putovali na više od 100 destinacija i pritom prešli približno 37 milijuna kilometara što je ekvivalent udaljenosti od otprilike 50 putovanja do Mjeseca i natrag.

Počevši sa svega nešto više od 35 destinacija krajem ožujka, Emirates SkyCargo u srpnju je proširio mrežu na preko 100 redovnih teretnih destinacija širom svijeta. Od prijevoza hitno potrebnih medicinskih potrepština i hrane do materijala potrebnih za proizvodnju, Emirates SkyCargo pomaže pri povezivanju gradova s ​​međunarodnim trgovačkim koridorima slijedom ponovnog pokretanja proizvodnih i drugih gospodarskih aktivnosti.

Više informacija o mreži i rasporedu letova Emirates SkyCargo dostupno je ovdje.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox