Globalni kongres poduzetništva, GEC2

Ovogodišnji Globalni kongres poduzetništva (GEC) održat će se od 22.-26. rujna 2014. i to u čak tri hrvatska grada: Zagrebu, Splitu i Dubrovniku. Manifestacija 'Razmišljati poduzetnički' se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske, Ive Josipovića.Jedinstveni poduzetnički skup prilika je za poduzetnike da potraže među sudionicima nove poslovne partnere, nova tržišta ili pak investitore koji će im pomoći u realiziranju inventivnih poslovnih ideja.

Na skupu će se istražiti novi pristupi iz cijelog svijeta koji su nadahnuća i osnaživanje da više građana počnu razmišljati kao poduzetnici, bruseći temeljne vještine koje će im omogućiti da uspiju.

Su-domaćini manifestacije su i župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić te gradonačelnik Splita Ivo Baldasar.

Tijekom proteklih šest godina, Globalni kongres poduzetništva (GEC) je evoluirao u glavni godišnji skup poduzetnika-početnika iz 140 zemalja posvećenih izgradnji i jačanju poduzetničkog ekosustava koji je gorivo za napredak u inovacijama i gospodarskom rastu. Poduzetnici, investitori, znanstvenici, mislioci lideri i političari rade zajedno kako bi pomogli kreiranju i rastu novih tvrtki. GEC2 je nastao kako bi ispunio potrebu za dubljom suradnjom. (LP)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox