Google i Tripadvisor izlagači na novom turističkom sajmu u Splitu

Ovoga četvrtka u Splitu se otvaranovi sajam turizma ITDE na kojem će nove trendove u turizmu, između ostalih, predstaviti internet giganti Google i Tripadvisor.
Predstavnici ovih dviju svjetski poznatih tvrtki održat će predavanja na sajmu International Travel and Destination Expo (ITDE) koji će se od 24. do 27. studenoga održati u hotelu Le Meridien Lav u Podstrani kod Splita.
Fokus ovogodišnjeg sajma bit će takozvani pristup ''business to business'', pa će pogotovo prvog dana najviše koristi imati profesionalci iz turističke branše. Inače glavna tema prve godine sajma bit će i korištenje društvenih mreža u turizmu, izjavio je Joško Nikolić, direktor sajma ITDE-Split.
Koliki značaj u modernom turizmu imaju Facebook i Twitter, koliki je i kakav utjecaj Tripadvisora na donošenje odluka korisnika turističkih usluga, bit će neke od tema kojima će se baviti ITDE.

Posebnu pozornost prvog po redu izdanja sajma ITDE trebale bi plijeniti i nacionalne turističke zajednice Indije i Češke. Indija kao tržište od milijardu ljudi, želi u Hrvatskoj predstaviti svoj projekt Incredible India, dok će Češka pokušati produbiti turističke veze s Hrvatskom, s obzirom da u našoj zemlji svake godine ljetuje skoro milijun Čeha. (PS/jh)

 

 

 

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox