Google + omogućio brendovima otvaranje stranica

Najnovija društvena mreža Google + omogućio je dodavanje brend stranica što je veliki korak za tvrtke i brendove koji su dugo čekali ovaj potez, piše net.hr

Ono što razlikuje Google + stranicu brenda od stranice Google + Profila malena je kvadratna ikona. Korisnicima su već sada dostupni brendovi poput Fox Newsa, Dallas Cowboysa ili Angry Birdsa. Kada u krug dodaju neki od poznatih brendova mogu gledati fotografije, provjeravati informacije o omiljenom brendu. Ono što je zanimljivo za Page to je da Page ne može dodati nekoga u krug nego korisnik sam dodaje brendiranu stranicu u jedan od svojih krugova. Google SVP za društvene mreže Vic Gundotra na svom blogu je napisao: Ipak, mi želimo biti sigurni da možete graditi odnose sa svim stvarima do kojih vam je stalo, od lokalnih tvrtki do globalnih brendova, pa samo tako danas izašli s Google + stranicama (Pages) širom svijeta.

Googleovi partneri u lansiranju nove usluge su Angry Birds, CNN, Fox News, The Muppets, Dallas Cowboys, Pepsi, Toyota, Macy's, X Games, WWE, Train, nogometni klub Barcelona i organizacija Save the Children. 

Ovim novitetom Google + funkcionalno se približio glavnom konkurentu Facebooku. Predstavljena je i funkcija Direct Connect iz Google pretrage. To vam omogućava da se automatski povežete na stranicu koju želite na način da stavite + ispred imena brenda koji tražite. Nakon toga Google vas automatski preusmjerava na Google + stranicu traženog brenda. Od pokretanja ove društvene mreže prošlo je nešto više od 100 dana, a već sada imaju 40 milijuna korisnika. (HT)

 

Izvor: www.net.hr 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox