Goran Hanžek novo pojačanje Sense Consultinga

Tvrtka Sense Consulting odlučila je ojačati kompetencije na području investicijsko-financijskog savjetovanja. Na ključno mjesto u tvrtki došao je Goran Hanžek - novi stručnjak koji će značajno doprinijeti izvrsnosti poslovanja i kvaliteti usluge Sense Consultinga, uključujući razvoj i podršku investicijskim projektima klijenata.

Goran Hanžek je magistar ekonomije koji dolazi na mjesto savjetnika te će biti zadužen za razvoj investicijsko-financijskih projekata, pripremu projekata za financiranje iz fondova Europske unije i financijskih institucija (u segmentu izrade projektnih zahtjeva i dokumentacije) te cjelokupnu podršku klijentima u financijskim aspektima poslovanja.

Goran je završio preddiplomski i diplomski studij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu kao najbolji student svoje generacije. Do sada je uspješno radio na raznim investicijskim projektima i stekao iskustvo u projektima savjetovanja investitora, procjenama vrijednosti tvrtki i investicijskih projekata, strukturiranju financijskih modela te izradi poslovnih i investicijskih planova. (PS/JK) 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox