HDSSB: Umjesto Glavaša nositelj lista je Vladimir Šišljagić

Glavni odbor HDSSB-a danas je u Osijeku jednoglasno odlučio da se za nositelja izbornih lista na parlamentarnim izborima, umjesto utemeljitelja stranke Branimira Glavaša, izabere predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić.

 

U pismu, koje je na sjednici Glavnog odbora pročitao njegov predsjednik Dinko Burić, Glavaš navodi kako je iznimno počašćen odlukom da bude nositelj stranačkih lista na predstojećim parlamentarnim izborima, ali da tu odluku, "u interesu cijele stranke, u ovome trenutku ne može prihvatiti".

Ocijenio je kako se iz nekih reakcija na odluku Glavnog odbora da on bude nositelj izbornih lista mogla iščitati namjera eliminacije iz izborne utrke ne samo njega osobno, nego i cijelog HDSSB-a, te da objektivno postoji mogućnost višegodišnjeg uklanjanja HDSSB-a s hrvatske političke scene, a da takvu mogućnost ni pod koju cijenu neće dozvoliti.

Stoga je predložio Glavnom odboru da za nositelja izbornih lista predloži predsjednika HDSSB-a Vladimira Šišljagića te poručio: "Vidimo se na izborima 2015. godine." (Hina)

 

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox