Hrvatsku tvrtku Facebook uvrstio u elitno društvo

U samo tri godine zaposlili su 30 ljudi, a Facebook ih je uvrstio u društvo 200 agencija za pružanje marketinških usluga po najvišim standardima oglašavanja, piše dnevnik.hr

Društvene mreže donijele su nova pravila na tržištu, ali i nove djelatnosti i priliku za razvijanje posla na novim temeljima. Tako je tvrtka za marketing na društvenim mrežama iStudio od ideje dvojice prijatelja koji su je pokrenuli prije 3 godine došla do velikog priznanja Facebooka koji ih je uvrstio u društvo 200 agencija za pružanje marketinških usluga po najvišim standardima oglašavanja.

Ulazak u elitno društvo najveće društvene mreže nova je prilika za dokazivanje ali i prednost za sve one koji se oglašavaju na Facebooku. To znači da će hrvatski klijenti i hrvatske firme među prvima moći isprobati neke stvari koje Facebook nudi, kaže Ida Pandur.

Kako u recesiji ništa nije jednostavno, a pogotovo ne pokretanje firme krizu su odlučili iskoristiti kao najveću prednost te klijentima za male budžete ponuditi veliki doseg oglašavanja. Ono što smo mi ponudili je zapravo idealno za recesiju, to je vid marketinga koji za prilično jeftine novce može postići jako dobre rezultate, kaže suosnivač iStudija Daniel Ackermann. Priznaju da na samom početku nisu znali mnogo o biznisu ali to ih nije obeshrabrilo i upustili su se u poslovne vode, a ako je suditi po do sada postignutom plove dobro i sigurno bespućima društvenih mreža. (HT)

 

 

Izvor: www.dnevnik.hr

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox