Još jedan uspješno odrađen projekt financiranja javnih potreba u kulturi za Omega Software

Ministarstvo kulture je i ove godine u periodu od 1. lipnja u ponoć do 20. srpnja u ponoć objavilo natječaj za financiranje javnih potreba u kulturi, na koji se mogu prijaviti sve pravne i fizičke osobe. U suradnji s IT tvrtkom Omega software, izvršene su sve potrebne pripreme za provođenje natječaja u skladu s potrebama ministarstva, koji se na ovaj način provodi od 2005. godine.

Kako se u spomenutom periodu zaprimi na tisuće prijavnica i sve se odrađuju on-line, Ministarstvu kulture je znatno olakšan proces urudžbiranja istih u njihov postojeći sustav za upravljanje dokumentacijom, Centrix. Također, Konzervatorski odjeli imaju na raspolaganju aplikaciju kojom mogu na jednostavan način dati svoje mišljenje o prijavama za radove na registriranoj ili zaštićenoj kulturnoj baštini, svima koji sudjeluju u procesu prijave i dodjele sredstava, informacija o statusu prijave lako dostupna i transparentna.

Omega software naš je dugogodišnji partner te koristim priliku zahvaliti se njihovom timu na još jednoj, sedmoj po redu, uspješno odrađenoj sezoni prijava. Ovaj projekt je veliki iskorak za ministarstvo i naše korisnike jer smo i ove godine zaprimili i uspješno obradili velik broj prijava, izjavila je Jasminka Draženović, Načelnica Odjela za informatičko tehničke poslove u Ministarstvu kulture. (PS/jk)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox