Konferencija za Superprodavače i one koji to žele postati

U zagrebačkom hotelu Westin u četvrtak 18.11.2010. održat će se cjelodnevna konferencija Superprodavač, u organizaciji časopisa Poslovni savjetnik i Tomislava Bekeca,  na kojoj se očekuje oko 300 sudionika iz cijele Hrvatske.

U četiri dvorane zagrebačkog hotela Westin izmijenit će se tri stotine najavljenih posjetitelja koji će imati priliku na sedamnaest radionica i seminara čuti kako postati superprodavač. Konferencija Superprodavač nastala je upravo radi krize koja je najviše zahvatila sektor prodaje. Prodajni planovi u mnogim tvrtkama su podbacili i upravo zbog toga organizirati će se ova konferencija, a sve s ciljem pomaganja prodajnom osoblju i edukacije  kako da i dalje uspješno prodaju u vrijeme krize, kažu organizatori Sandra Mihelčić, glavna urednica Poslovnog savjetnika i Tomislav Bekec.

Zanimljiv i bogat program upotpuniti  će vrhunski predavači, isključivo praktičari: Saša Karlovčan, Danijel Bićanić, Saša Petar, Vanja Kokanović, Davor Bilman, Alan Ramić, Mladen Jančić, Jerneja Agić, Gordan Horbec i Zvonimir Pavlek. Osim predavanja, na kojima  će se moći čuti korisni savjeti kako povećati prodaju, zadržati klijente, prodati sebe, kako riješiti prigovore, kako strateško pregovarati i stvoriti dobar imidž, održat će se i četiri mini radionice, odnosno mini treninga.

U sklopu konferencije organizirat će se i zanimljiv okrugli stol iz područja prodaje uz renomirane sudionike Igora Puretu (Grawe), Vesnu Pavletić (Pavletić), Sašu Karlovčana (Proago), Zvonimira Pavleka, Hrvoja Veselka (VIPnet), Ive Principa (Auto Zubak), te Dejana Fička (Pevec). Također, održat će se mini modna revija uz edukaciju o poslovnoj odjeći. (PS)

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox