Kosor: Ostavljamo uredne financije

Sve je spremno za primopredaju vlasti, izjavila je predsjednica vlade na odlasku Jadranka Kosor istaknuvši da ostavljaju uredne financije, bez iznenađenja za novu vladajuću garnituru.

Održat ćemo samo još jednu tehničku sjednicu vlade na kojoj će svako ministarstvo podnijeti izvješće, rekla je Jadranka Kosor. Svima onima koji se pitaju što ona još radi u Banskim dvorima, poručila je "da se u vladi radi do posljednje sekunde". Pripremljeno je, dodala je, i vrlo detaljno ukupno financijsko izvješće u kojemu će se jasno vidjeti što se ostavlja onima koji dolaze.

Ostavljamo im uredne financije, nema straha od "kostura iz ormara" jer su "ormari čisti i prozračni", istaknula je Kosor, koja smatra da za njezina nasljednika Zorana Milanovića ne bi smjelo biti nepoznanica jer je "on apsolutno morao sve znati".

S novim mandatarom se kaže neće susretati prije službene primopredaje vlasti jer "si nemaju što posebno reću u četiri oka". Istaknula je, međutim, kako je novoj vladi spremna pomoći oko referenduma za ulazak Hrvatske u EU, "ako je novi šef vlade pozove" te kako će kao šefica oporbe zastupati iste vrijednosti za koje se zauzimala dok je vodila vladu. (Hina/HT)

 

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox