Najava: Edukativna poslovna konferencija i dodjela nagrada NajTajnica.hr 2016.

19.2.2016., Zagreb, hotel Antunović u organizaciji Poslovnog savjetnika

Časopis Poslovni savjetnik osmu godinu za redom organizira nacionalnu edukativnu, poslovnu konferenciju poslovnih tajnica/tajnika, voditelja ureda i administrativnih djelatnika koju će 19.2.2016. ugostiti zagrebački hotel Antunović. U sklopu konferencije održat će se i proglašenje NajTajnica.hr za 2016. godinu. Nagrada će se dodijeliti u tri ravnopravne kategorije: za male i srednje tvrtke, velike tvrtke te za javne institucije. Sve sudionike očekuju bogate nagrade sponzora.

 Program poslovne konferencije možete vidjeti na linku:

http://www.poslovni-savjetnik.com/akademija/najTajnica-natjecaj-2016.pdf

 

Okruženje u kojem tajnica ili tajnik djeluje uvelike utječe na način kojim se upravlja tvrtkom, u što dakako spada korporativni imidž, te “osobni imidž” srednjeg i visokog menadžmenta. Neke od organizacijskih tehnika koje preuzima “moderna” tajnica/ik 21. stoljeća spada u kategoriju visoko obrazovnog kadra kao što je poznavanje dvaju stranih jezika, odlično znanje rada na računalu, baratanje vještinama organizacijskog djelovanja, opća kultura, poslovne komunikacije te istančan osjećaj pragmatičnog rješavanja zadaća u vremenu i situacijama.

Današnja tajnica/ik više nije „samo“ osoba koja kuha kave, kopira dokumente i javlja se na telefon, kako ju je javnost uglavnom percipirala. Ona ili on predstavlja prvi dojam tvrtke, prvi kontakt s klijentima i partnerima; mora biti upoznata sa svim područjima poslovanja te pored ostalih sposobnosti imati i istančane organizacijske i komunikacijske vještine. Upravo stoga mjesečnik Poslovni savjetnik godinu za godinom radi na afirmaciji ove struke te dodatnoj edukaciji svih administrativnih djelatnika.

Posjetitelje i ove godine očekuje pregršt korisnih i interesantnih predavanja vrhunskih predavača a to su Davor Bilman, Asja Lajtman, Sanja Gomuzak, Irena Jurjević, Iva Maksimović, Ana Šimunović. Voditelj programa je poznati fitness trener i promotor zdravog načina života Mario Valentić.

7 VAŽNIH RAZLOGA ZAŠTO BISTE TREBALI SUDJELOVATI NA OVOJ POSLOVNOJ KONFERENCIJI

1. Budite jedan dan izvan  svog ureda i radite na svom  profesionalnom usavršavanju!

2. Obnovite poslovne kontakte, razmijenite iskustva i informacije!

3. Usvojite nova znanja od strane vrhunskih stručnjaka iz prakse, znanja koja će Vam pomoći da postižete bolje poslovne rezultate!

4. Saznajte tko su laureati izbora NajTajnica.hr 2016.!

5. Vratite se na posao s osjećajem da ste učinili nešto za sebe, a onda i za svoj posao!

6. Svakom sudioniku pokloni sponzora!

7. Sudjelujte u tomboli i osvojite vrijedne nagrade naših sponzora!

 

Kako ćemo odabrati laureate nagrade NajTajnica.hr u tri kategorije

Call centar Poslovnog savjetnika u suradnji s tvrtkom za mystery shopping Heraklea d.o.o. provest će mystery calling - tajni kupci Poslovnog savjetnika i Heraklee zvat će nominirane tajnice/ike u tvrtkama i državnim institucijama, slat će im elektronske poruke te im postaviti razna pitanja tražeći informacije vezane uz njihovu tvrtku i poslovanje, a sve u svrhu pronalaska najbolje tajnice/tajnika 2016. godine. Cilj svega je utvrditi koliko su tajnice ili tajnici ljubazni i snalažljivi te imaju li potencijala za unapređenje svojih sposobnosti i na kojim područjima.

Manifestaciju proglašenja NajTajnice.hr podržali su brojni pokrovitelji, mediji i sponzori: MAX FACTOR, AFRODITA, SOVA, TERRA CROATICA, ZDRAVE TORTE I KOLAČI, LINEA SNELLA, DHAR MEDIA, HEALTHY FIT BY MARIO VALENTIĆ, TVRTKA 360, MENSIS AV, CORDIS NOSTER I BISERNI NAKIT KOKIL, STUDIO HRG I PARTNER PROJEKTA HERAKLEA, SHE.HR, POSAO.HR, PROPISI.HR, RAČUNOVODSTVO I POREZI U PRAKSI, UDRUGA.HR

 

Cijena jedne kotizacije za konferenciju je 698,00 kn (+ PDV 25% ). U cijenu kotizacije uračunato je predavanje prema programu, ručak iz ponude dnevnog menija restorana Lucija, kava, radni materijali (blok, kemijska olovka, skripta), potvrda o sudjelovanju, svakom sudioniku vrijedni pokloni naših sponzora.

 

 

Ulaznice za edukativnu poslovnu konferenciju možete naručiti na broju telefona 01/49 21 742 ili 01/49 21 737 ili na info@poslovni-savjetnik.com.

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox